Hledáme domovy: Zlatý princ Vision a jeho bráchové

Vision a jeho 4 bráchové hledají domovy

PRIMA MAZLÍČEK (2)

Každý kočičí majitel ví, jak citlivé jsou kočky na manipulaci. Umí to dát dost silně najevo a neváhají přitom použít i drápy. Navíc je každá pro ně nekomfortní situace velmi stresující. S tím je ale teď alespoň v některých případech konec.

Nyní se totiž dá ochrana proti parazitům schovat do pamlsku. A to díky ochuceným žvýkacím tabletám AdTab s vanilkovou příchutí, které ochrání kočky proti blechám i klíšťatům. Stačí jedna tabletka a vaše kočka bude mít klid celý měsíc. Klíšťata, která jsou již přisátá, zahubí do 18 hodin po podání. Podání tablet AdTab bude pohodlné i pro vás, vaše kočka nebude uražená a nebude na vás prskat.

Žvýkací tablety AdTab můžete zakoupit bez předpisu a snadno je najdete v lékárnách a jejich e-shopech. AdTab vám ušetří čas i nepříjemnosti. Podávejte přímo u vás v pohodlí domova, aniž byste tím vaši kočku stresovali.

Žvýkací tablety AdTab jsou vhodné pro dospělé kočky a koťata starší 8 týdnů a s živou hmotností větší než 0,5 kg.

Hledáme domovy

Rezatí princové

A pokud kočičího parťáka nemáte, zbystřete. Pár vám jich teď představíme. Rezavý krasavec je šestiměsíční  Vision. Hledáte něco božského? Zlatý poklad? Něžnou a zároveň mazlivou duši? Pravého parťáka do života? Pak hledáte právě prince Visiona a jeho čtyři zrzavé brášky. Úchvatný, mazlivý, hravý a zkrátka dokonalý zlatý princ, který právě hledá domov! Vision je zářící hvězda, která když skončila bez domova, lehce pohasla, ale čeká, až najde nejlepšího majitele, aby mohla opět zářit. On i jeho bráškové. Kocourek bude skutečně tou nejjasnější a nejzářivější hvězdou ve vašem životě i domácnosti.

Rád by teplo bytu a místo v srdci svého pána. Miluje mazlení a rád si vyhřívá svůj zlatavý kožíšek na zasíťovaném balkóně. Jako vděk přede ty nejsladší a nejlíbeznější vrnivé tóny, které člověka skutečně pohladí až na duši. Vision je skutečně rodinný mazel. Je zvyklý spát s člověkem a zahřívat ho v chladných večerech, sedět mu na klíně a vrnět, ačkoliv z počátku je nesmělý a potřebuje trochu času. Pro tohoto božana hledáme dokonalý domov. Nehledáme právě vás a vy jeho?

V azylu Destiny Pet na domovy čeká hned několik koček a všechny, které jste viděli u nás v reportáži, jsou k adopci.

Osobitý Kolosus

Jedná se o krále, který je velmi mohutný, statný a svéhlavý. Je to velmi hodný kocourek, ale má své chvilky, kdy nechce být obtěžován a dokáže si zasyčet. Ze začátku potřebuje čas na adaptaci, aby neprskal, protože ho již mnoho lidí zklamalo. Kolosus je ten typ kocourka, který nepotřebuje nonstop pozornost. Touží po klidné a stabilní domácnosti bez malých dětí. Je nesmírně rád za hlazení, mazlení a pozornost, ale bez zbytečného přehánění.

Špagetka Astra

Astra je naprosto úžasná kotěcí slečna. Je to hravá, mazlivá princezna, která hledá dokonalý domov, ideálně i s kamarádem, ale není to podmínkou. Z počátku je lehce nesmělá, ale po chvilce je to vrnivá společnice. Jen by potřebovala vypapat. Je jako špagetka.

Na Visiona i všechny ostatní se PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ můžete zajet podívat do azylu Destiny Pet

Adresa: Českobrodská 109, Žernovka, Czech Republic

Kontakt: info@destinypet.cz

Moc děkujeme partnerovi pořadu, společnosti Elanco, že můžeme díky ní jezdit do útulků a pomáhat hledat nové domovy.

Upozornění

AdTab žvýkací tablety pro kočky jsou veterinární léčivý přípravek. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. AdTab, Elanco logo - šikmý pruh jsou obchodní značky ve vlastnictví společnosti Elanco nebo jejích obchodních poboček. Email: veterina_cz@elancoah.com ©2024 Elanco PM-CZ-24-0018

Tagy: