Chraňte svého mazlíčka: Hledáme domovy krásné Amandě a statné Zorce

Amanda

PRIMA MAZLÍČEK (4)

Psi milují tři věci. Vás – svého páníčka, pamlsky a dovádění venku. Co když teď můžete spojit příjemné s užitečným? Aby pro vašeho parťáka bylo venkovní dobrodružství bezpečnější, máme pro vás novinku.

Jsou to žvýkací tablety AdTab, které nejenže budou psovi chutnat, ale ještě ho ochrání před blechami i klíšťaty. Jedna tabletka účinkuje celý měsíc, a protože je chutná, bude pro vás její podání jednoduché a váš pes ji bude brát jako odměnu. Navíc je bez předpisu a seženete ji třeba v lékárně po cestě na výlet. Účinek nastupuje do několika hodin. Důležité však je, abyste podali tabletku právě tak velkému zvířeti (podle váhy), pro které je určena. Tabletky jsou totiž vyráběné pro různé velikosti pejsků a jsou zvlášť i pro kočky. Díky jedné tabletě AdTab bude ochrana vašeho mazlíčka proti parazitům jednodušší než kdy jindy.

Hledáme domovy

Ještě nemáte parťáka, se kterým byste si užívali každý okamžik naplno? Tak pokud jste si jistí, že byste mu mohli věnovat dostatek času, představujeme vám Amandu.

Amanda - má nový domov

Amanda, maminka štěňátek, která již mají své domovy.

Je to náramná fešanda s výbornou povahou. Lidi, včetně dětí, má moc ráda, psy nijak neřeší, nemá s nimi problém. Kočičky honí a myslíme, že by jim i mohla ublížit, lovecké geny se zkrátka nezapřou, nikdo ji na kočky prostě nezvykal, nenaučil. Jinak je skvělá, hodná, mazlivá, velmi společenská. Amanda je naočkovaná, načipovaná, ošetřená proti vnějším a vnitřním parazitům. Má 2 roky a je křížencem loveckého plemene.

Zorka

Domov hledá i Zorka, která nám dělala herečku. Čeká na toho pravého páníčka. Působí možná kolosálně, ale má pouze okolo 18 kg, takže pes tak akorát, že ho nezašlápnete, ani vám nebude překážet v posteli. Je to velká milovnice lidí a míčků. K aktivní mladé fence hledáme páníčka s přirozenou autoritou, zkušeného a trpělivého člověka, který to se psy zkrátka umí.

Doporučujeme ji raději jako zvířecího jedináčka, pokud by byl v rodině pes samec, je nutno vyzkoušet, jak by si spolu sedli, fenka a kočka určitě ne. Zorka je vykastrovaná, načipovaná, naočkovaná, odčervená. Má rok a půl.

Zorka

Zorka je skvělá, něžná, milá k lidem i dětem, umazlená, hravá a pořád čeká na svoji rodinu. Copak nikomu nepadla do oka? 🥹 přijďte se se Zorkou seznámit 🙏🏽 pro více informací pište na adopce@home4pets.cz

Posted by Home 4 Pets on Wednesday, March 27, 2024

Obě čekají v azylu Home4Pets/Best Friends Řehenice - Dařbož

Prvotní kontakt přes mail: adopce@home4pets.cz

Tagy: