Hledáme domovy: Bella a Lara jsou útulkové matadorky

Laře jsou dva roky

PRIMA MAZLÍČEK (1)

Se stoupajícími jarními teplotami začíná vždy větší dobrodružství. Každý správný dobrodruh ale musí být dobře vybaven. Proto byste měli svého čtyřnohého parťáka chránit před nebezpečím, které na něho v tomto období číhá.

Repelentní antiparazitní obojek Foresto by tak ve výbavě neměl chybět. Vašeho psa chrání tak, že blechy a klíšťata hubí, ale rovněž klíšťata odpuzuje dříve, než se přisají. Tak vašeho mazlíčka chrání před onemocněními, která tito parazité mohou přenášet.

Máte pocit, že vašeho mazlíčka ochrání i přírodní přípravky? Zeptali jsme se vetarinární lékařky:

„Částečně mohou působit repelentně, ale nezabrání to přisátí klíštěte, při kterém může dojít k přenosu nemocí, jako jsou lymská borelióza, babezióza, encefalitida a další.Proto bych doporučila veterinárné léčivé přípravky dostupné na trhu. Vybrat můžete například antiparazitní obojek,“ říká veterinární lékařka Martina Načeradská.

Antiparazitní obojek Foresto funguje tak, že se léčivé látky v nízkých dávkách postupně uvolňují z materiálu obojku a vstřebávají se do lipidové vrstvy kůže a do srsti vašeho mazlíčka.

Antiparazitní obojky Foresto působí až osm měsíců proti klíšťatům, blechám a všenkám (u psů) a jedná se tak o finančně výhodnou variantu ochrany pro vašeho mazlíčka. Je nutné, aby mělo zvíře obojek nepřetržitě na sobě, a to třeba i v noci. Je voděodolný a bez zápachu, takže ho pes může mít i doma, když s vámi odpočívá na gauči. Vhodný je pro štěňata od ukončeného 7. týdne věku a pro koťata (vždy dávejte antiparazitikum tomu zvířeti, pro které je určeno) od 10 týdnů věku.

Moc děkujeme partnerovi pořadu, společnosti Elanco, že můžeme díky ní jezdit do útulků a pomáhat hledat nové domovy

Hledáme domovy

Jsou to takové útulkové matadorky. Bella hledá domov už dva roky. Nejspíš je problém v tom, že je černá. Za plotem ale bude působit jako pořádný hlídač. Ideálně se hodí ke svěžímu důchodci, který hledá poklidnou parťačku na procházky, povídání a mazlení.

Ujišťujeme vás ale, že černí pejsci dávají stejné množství lásky, jako ti světlí. Bella je to moc milá, klidná holka, které je deset let, takže si bude vážit i odpočinku na gauči.

Druhou dámou je Lara. Ta hledá domov rok a přitom je to tak krásná mladá holka. Jejím problémem je na první pohled asi temperament, ale kdo by se divil tomu, že dvouleté štěně má nadbytek energie, když nemá svou rodinu, která se může věnovat pouze jí, v útulku se musí pozornost rozložit. Je ideální k aktivnímu páníčkovi, parťačka na běh i psí sporty. Pokud by měla mít psího parťáka, asi lepší větší kluk, který snese její divočejší hru.

Obě fenky čekají v útulku Home 4 Pets v Babicích u Prahy a můžete je PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ přijet klidně jen vyvenčit.

Home4Pets:

Adresa: Babice - Dařbož, Řehenice

Telefon: 774 706 026

Upoornění

Foresto 1,25 g + 0,56 g obojek pro kočky a psy ≤ 8 kg a Foresto 4,50 g + 2,03 g obojek pro psy > 8 kg jsou veterinární léčivé přípravky. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. Foresto, Elanco logo - šikmý pruh jsou obchodní značky ve vlastnictví společnosti Elanco nebo jejích obchodních poboček. Email: veterina_cz@elancoah.com ©2024 Elanco  PM-CZ-24-0018

Tagy:
pes nemoc domov klíště blechy hledá domov Komerční sdělení Elanco antiparazitika Řehenice Babice Lara Obojek Foresto