Brendo, Dylan tam na tebe čeká. Seriáloví kolegové vzpomínají na zesnulou Dohertyovou

Shannen Dohertyová se proslavila jako Branda v seriálu Beverly Hills. Na fotografii po boku Lukea Perryho.

Zemřela herečka Shannen Dohertyová

Celý svět v neděli obletěla zpráva o smrti herečky Shannen Dohertyové. Zarmoutila nejen filmové a seriálové fanoušky, ale i její herecké kolegy ze seriálů Beverly Hills 90210 nebo Čarodějky. Mnozí z nich na zesnulou herečku zavzpomínali na sociálních sítích a poslali jí dojemné vzkazy.

Z herců kultovního Beverly Hills 90210 zavzpomínala na Dohertyovou například Gabrielle Carterisová, která v seriálu hrála Andreu. „Tak mladá – tak smutné. Odpočívej v pokoji, Shannen. Vím, že Luke je tam s otevřenou náručí, aby tě miloval,“ napsala na svůj Instagram. Narážela tak na seriálového partnera Dohertyové Luka Perryho, který hrál Dylana. Ten před pěti lety zemřel na následky mozkové mrtvice.

ČTĚTE TAKÉ: Brenda z Beverly Hills i čarodějka Prue. Jak šel čas se Shannen Dohertyovou?

Jason Priestley, který hrál v seriálu pro teenagery jejího bratra Brandona Walshe, napsal, že je odchodem Dohertyové „šokován a zarmoucen“. „Byla silou přírody a bude mi chybět. Posílám její rodině lásku a světlo v těchto temných časech,“ napsal herec na Instagram.

Truchlí i Brian Austin Green alias David. Ten na svůj Instagram přidal příběh, ve kterém uvedl, že mu zesnulá herečka bude chybět „víc, než teď dokáže zpracovat“.

Na Dohertyovou zavzpomínali i herečtí kolegové ze seriálu Čarodějky. Rose McGowanová sdílela na Instagramu dojemné video plné fotek Dohertyové. „Měla srdce lva. Vášeň pro řemeslo je často nesprávně označována jako problém. Shannen byla vášní,“ připsala k němu s tím, že Dohertyová byla velmi pracovitá. „Drsňák s velkým srdcem, jaký tu ještě nebyl. Síla energie bude žít navždy v našich srdcích,“ napsala „čarodějka“.

Shannen Dohertyová zemřela v sobotu po téměř deseti letech boje s rakovinou. V neděli o tom s odkazem na její blízké informovala americká média. Dohertyovou proslavila role Brendy Walshové v seriálu Beverly Hills 90210, který byl v 90. letech velmi oblíbený také v Česku. Mimoto ztvárnila desítky filmových rolí. Do srdcí seriálových diváků se zapsala i rolí Prue v seriálu Čarodějky.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Velká úleva pro Baldwina. Soud zamítl obžalobu ohledně smrti filmařky, herec neskrýval dojetí

Tagy: