Zemřela Shannen Dohertyová. Hvězda Beverly Hills 90210 prohrála boj s rakovinou

Shannen Dohertyová

Zemřela herečka Shannen Dohertyová

Smutná zpráva pro fanoušky Beverly Hills 90210. Po letech boje s rakovinou zemřela ve věku 53 let herečka Shannen Dohertyová. „S těžkým srdcem musím oznámit její úmrtí,“ potvrdila hereččina dlouholetá publicistka Leslie Sloaneová v exkluzivním prohlášení pro magazín People.

„V sobotu 13. července prohrála svůj boj s rakovinou, se kterou zápasila několik let,“ potvrdila v prohlášení pro web magazínu People Sloaneová.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel legendární moderátor rozhlasové stanice Sparks. Smutnou zprávu oznámili kolegové

„Oddaná dcera, sestra, teta a přítelkyně byla obklopena svými nejbližšími a také svým psem Bowiem. Rodina v tuto chvíli žádá o respektování soukromí, aby mohla v klidu truchlit,“ uvedla.

Představitelce Brendy Walshové byla rakovina prsu poprvé diagnostikována v roce 2015. V roce 2017 nastala u herečky remise, bohužel se však rakovina po dvou letech vrátila, a to ve čtvrtém stádiu. Minulý rok pak herečka informovala, že se jí zákeřné onemocnění rozšířilo do mozku a později i do kostí.

Již v dubnu se oblíbená herečka připravovala na smrt. Ve svém podcastu vysvětlila, že se zbavuje majetku, přičemž vyklízela sklady a domy, aby až umře, měla její matka co nejméně starostí.

Hvězda seriálu Beverly Hills 90210 zazářila mimo jiné také v seriálu Čarodějky.

K TÉMATU: Shannen Dohertyová poskytla za svého života otevřenou zpověď o boji s rakovinou

Tagy: