Hrůzný nález na staveništi: Angličtí dělníci našli kostru nemluvněte, ležela tam 30 let

Kostru nemluvněte našli dělníci v pondělí během rekonstrukce domu v anglickém Bishop Aucklandu, informuje BBC. Ostatky tam ležely pod prkny v podlaze podle odhadu třicet let. Prozatím není jasné, co smrt dítěte způsobilo, jasno by mělo být do týdne.

Britští dělníci v Bishop Aucklandu přišli v pondělí do práce jako jindy. Na tento den však jen tak nezapomenou, během rekonstrukce domu totiž našli pod prkny v podlaze kostru malého dítěte, napsal zpravodajský web BBC. Ihned informovali policii a odborníci později uvedli, že ostatky tam ležely už 30 let, potvrdil list Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Nepokoje po smrtelném útoku na děti: Lidé zapalovali auta, zranění utrpěli policisté i psi

Příčina úmrtí zatím není jasná. Podle médií je na konec tohoto týdne naplánovaná pitva a CT vyšetření, po nichž se bude vědět více. Detektivové z Durhamské policie ihned začali pátrat po předchozích obyvatelích této nemovitosti, dodává deník The Sun.

„Naše vyšetřování je v počáteční fázi,“ uvědomil detektiv šéfinspektor Mel Sutherland. „Samozřejmě se jedná o citlivé vyšetřování, pokud jde o okolnosti úmrtí, zatím bereme v úvahu všechny varianty,“ řekl.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Útok na děti v britském Southportu si vyžádal třetí oběť. Sedm zraněných je v kritickém stavu

Tagy: