Muradov poprvé promluvil o rozchodu s Bagárovou: Mám zdravou dceru, zbytek je mi šumafuk

Monika Bagárová a Makhmud Muradov

Že je vztah Moniky Bagárové a zápasníka MMA Makhmuda Muradova u konce, potvrdila zpěvačka během vánočních svátků. Mnozí fanoušci jí vyjádřili podporu, a někteří dokonce vinili z rozchodu právě uzbeckého sportovce. Ten se k rozchodu zprvu nechtěl vyjadřovat vůbec, teď ale své rozhodnutí změnil.

„Ani jsem se původně vůbec nechtěl vyjadřovat, ale pár věcí můžu uvést na pravou míru,“ řekl pro web Extra zápasník. „Je mi jedno, co si o mně lidé myslí, co o mně píší nebo říkají. Mě jejich názor vůbec nezajímá. Důležité pro mě je jen to, že mám zdravou dceru a zbytek je mi šumafuk,“ uvedl na pravou míru Muradov.

Věci prý bere tak, jak jsou. „Vím pravdu. Nikoho jsem neopustil ani nenechal. Všechno se stalo, jak se stalo. Je to život. Každý den se někdo rozchází, nebo schází, ale řeším se já,“ podivil se mladý sportovec.

Že se pár rozchází, oznámila zpěvačka v sobotu na sociálních sítích. Důvod ukončení vztahu neuvedla. Bagárová tvořila pár se zápasníkem MMA tři roky. Loni v květnu se jim narodila dcera Ruminka.

„Za konec vztahu vždycky mohou oba. Netvrdím, že jsem ideální člověk. Nejsem anděl, ani Monika není. Ale jsem moc rád, že s ní mám dceru a že ji opravdu mám konkrétně s ní. Osud to prostě zařídil tak, že teď nejsme spolu. Respektuju to a vždy to respektovat budu,“ vysvětlil Muradov.

Přestože už nejsou spolu, k Bagárové prý chová úctu. Vždy pro něj bude důležitým člověkem. „Kdykoli o ní uslyším něco špatného, pokaždé se jí zastanu. Je to člověk, který v mém životě něco znamenal a bude v něm dost znamenat dál. Je to matka mého dítěte,“ uzavřel sportovec.

Tagy: