Nehoda na dálnici D6. V Praze se srazilo pět aut a autobus, nikdo nebyl zraněn

Hromadná nehoda na dálnici D6 v Praze

Hromadná nehoda na dálnici D6

Na dálnici D6 na 0,5 kilometru ve směru na Prahu došlo v úterý k hromadné dopravní nehodě. Do kolize dostalo pět osobních vozidel a autobus. Zpravodajská agentura Aktu.cz informovala, že autobus zřejmě nedobrzdil a vrazil do vozu před sebou. Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému (IZS). Dálnici uzavřela nehoda zhruba na hodinu a půl.

„V úterý krátce před osmou hodinou ranní vyjížděly všechny složky záchranného integrovaného systému jak ze Středočeského kraje, tak z hlavního města Prahy k oznámené hromadné dopravní nehodě autobusu a šesti vozidel. Jedná se o řetězovou srážku, tedy spíše o zadní nárazy,“ potvrdila ráno pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí středočeského kraje Michaela Richterová. Později policie upřesnila, že aut bylo pět. Zprávu o nehodě sdílel také web D6.

ČTĚTE TAKÉ: Policie uzavřela hlavní silniční tah na Slovensko. Kvůli hromadné nehodě tří kamionů

„Nehoda se obešla bez zranění,“ sdělila CNN Prima NEWS tisková mluvčí Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje Monika Nováková.

V autobuse mělo podle Richterové cestovat jednatřicet osob, po nehodě je odvezl hasičský autobus.

„Řidiči byli vyzváni k dechovým zkouškám,“ dodala policejní mluvčí s tím, že všechny byly negativní.

VIDEO z místa nehody

Tagy:
nehoda policie hasiči dopravní nehoda Hasičský záchranný sbor záchranná služba zdravotnická záchranná služba Praha dálnice D6 Policie České republiky Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje