Otec usmrtil autem tříletou Sofinku. Zoufale křičel, slzy tekly i policistce, popsala sousedka

K tragické události došlo v neděli v obci Hnúšťa v okrese Rimavská Sobota. Malou Sofinku tam srazil autem vlastní otec, děvčátko zraněním na místě podlehlo. Nešťastná událost přítomné velmi zasáhla, rodičům pomáhal i tým krizové intervence, informuje slovenská televize JOJ.

Tragédie se podle informací TV JOJ stala v neděli dopoledne v autoservisu. Tříletou dívenku na jeho dvoře srazilo auto. Za volantem měl údajně sedět její otec, kterému autoservis patří. Holčička utrpěla vážná zranění, kterým na místě podlehla.

ČTĚTE TAKÉ: Děsivé detaily smrti dvouletého chlapce na Slovensku. Otčím Jaroslav mu měl šlapat na hlavu

Na místo okamžitě dorazili záchranáři. „Zraněnému děvčátku už ale pomoci nedokázali,“ uvedla pro TV JOJ mluvčí Operačního střediska záchranné zdravotní služby Alena Krčová. Kromě záchranářů na místě zasahoval i krizový tým, který pomáhal rodině. Otec malé Sofie měl křičet a zoufale plakat.

„Strašné, mně se začaly normálně třást ruce. Bylo mi zle, léčím se s tlakem. Byla tu i policistka, viděla jsem, že i ona plakala a utírala si slzy. To dojme každého,“ uvedla jedna ze sousedek a dodala, že neví, co přesně se stalo. „Nevíme, zda tam vběhla, zda on couval. Nevíme nic.“

Případu se ujala policie, která zahájila stíhání pro trestný čin usmrcení.

Tagy: