Zachovala se jako š*ětka, říká Slováček o bývalé milence. Gelemová poslala ostrou odpověď

Lucie Gelemová a Felix Slováček

Jak je na tom aktuálně vztah Slováčka s Patrasovou?

Do údajně přátelského vztahu Felixe Slováčka a Lucie Gelemové vstoupil jiný muž. Fotografové Blesku zastihli bývalou milenku známého saxofonisty na tajném nočním rande s neznámým mužem. A přestože Gelemová se Slováčkem už několik měsíců netvoří pár, byl to prý pro něj pořádný šok.

„Čekal jsem, že Lucie přijde s pěkným člověkem, bude mít děti a já budu všechno vědět, fandit jí a pomáhat jí i s tímhle. Ale způsob, jakým jsem se to dozvěděl mě šokoval, zachovala se, nechci říkat to slovo, jako š*ětka,“ řekl Slováček. Přestože je hudebník stále zákonným manželem Dády Patrasové, dlouhých sedm let byl v mileneckém vztahu s Gelemovou. Letos v květnu však oznámili rozchod.

„Milenci už jsme nebyli, ale byli jsme velcí přátelé. Myslel jsem, že to tak i zůstane. Ale natolik mě to šokovalo, že už s ní nemůžu být ani kamarád,“ svěřil se Slováček.

Podle informací deníku Blesk Gelemová strávila noc z pondělí na úterý v hotelu s jiným mužem, údajně šlo o mimopražského podnikatele. Ve stejný den si nejdříve vyrazila na oběd se Slováčkem, který ji pozval k jejímu svátku do restaurace do Obecního domu. Poté se zastavila v bytě v Malešicích a následně vyrazila do hotelu.

Slováček se o incidentu dozvěděl následující den zřejmě z médií. „Kdyby mi to řekla sama, byla by to jiná situace. Samozřejmě jsem trochu žárlil. Přeci jen jsme byli léta spolu,“ řekl hudebník.

Konec s Lucií mu Dáda prorokovala

Býválé partnerce proto ihned vzkázal, aby se vystěhovala z bytu v Malešicích, který jí platil. To Gelemová také udělala. „Naštěstí jsem se již odstěhovala. Felixovy reakce mě pochopitelně velmi zaskočily. Společně jsme před půlrokem ohlásili, že jsme ukončili partnerský vztah a budeme se dál stýkat jako přátelé. Nemá absolutně žádné právo šílet a cokoliv mi vyčítat. Proto také nemám žádné výčitky svědomí,“ řekla CNN Prima NEWS Gelemová s tím, že nic špatného neudělala.

„Zato Felix se chová jako blázen. Mám jeho agresivní výpady a vulgární nadávky natočené na mobilu. A pokud bude dál pokračovat v nenávistných útocích, budu nucena toto video zveřejnit,“ dodala.

Přestože vztah Slováčka s Gelemovou zřejmě definitivně skončil, návrat k Patrasové údajně neplánuje. „Nevím, co bych měl s Dádou dávat dohromady. Když něco potřebovala, tak jsem jí to zařídil. Nedá se říct, že bychom si byli cizí,“ uvedl hudebník. „Konec s Lucií mi Dáda prorokovala. Říkala mi, jak to skončí, a také to tak skončilo,“ uzavřel.

Tagy: