Přistálo UFO a běhali nám tu mimozemšťani, tvrdí vesničané. Úřady podivný případ prověřují

Vesničané z bolivijské Huariny nedaleko La Pazu údajně zachytili na fotografických snímcích bytost, která podle nich byla mrtvým mimozemšťanem. Krátce poté záhadně zmizela. Informoval o tom web Mirror.

Obyvatelé venkovské vesnice Huarina nedaleko La Pazu v Bolívii tvrdí, že byli svědky přistání UFO společně s několika malými mimozemšťany, kteří běhali po ulicích, dokud jeden z nich nezemřel. Mysteriózní bytosti přirovnávají vesničané ke goblinům. „Byly to miniaturní bytosti, jako ti malí lidé, kteří se zjevují dětem,“ sdělila reportérům tamní obyvatelka Rita Marquez, informoval britský web Mirror.

ČTĚTE TAKÉ: Záhadné objekty nedávají astronomům spát. Podívejte se na „mimozemské“ objevy

O podivném případu natočila reportáž také bolivijská televizní stanice Bolivisión. V ní dotazovaný expert na UFO naznačuje, že se podivné jevy v oblasti vyskytují už od začátku roku.

Než bytost záhadně zmizela, stihli místní obyvatelé pořídit její snímky, na nichž lze údajně spatřit mrtvého mimozemšťana ležícího v příkopu. „Poslali mi fotky toho, co to bylo. Této bytosti, stočené do klubíčka,“ řekl expert na UFO Juan Carlos Aliaga s tím, že se touto záležitostí bude zabývat.

Obyvatelé vesnice rovněž uvedli, že pár dnů před tím, než vyfotili údajně mrtvého mimozemšťana, viděli světla na obloze a malé stíny na ulicích.

Místní úřady, které se do případu také zapojily, požádaly vesničany, aby o údajné návštěvě mimozemšťanů zatím příliš nemluvili. Slibem, že úřady provedou vyšetřování, se podle zpráv zaručil pracovník místní centrály cestovního ruchu, který přijel na „zjišťovací misi“.

Tématu UFO se nedávno věnoval také pořad Nový den na CNN Prima NEWS:

Tagy: