Zemřel baskytarista IMT Smile, bylo mu pouhých 27 let. Parťáci mu poslali do nebe vzkaz

Slovenskou skupinu IMT Smile zasáhla smutná zpráva. Teprve v 27 letech zemřel její člen a baskytarista Peter Bartoník. Tragickou zprávu oznámila kapela na sociálních sítích. Co bylo příčinou jeho smrti, neuvedla.

„Zasáhla nás strašně smutná zpráva. Náš přítel, kamarád, baskitarista Peťo Bartoník prohrál svůj boj o život ve věku 27 letech. Je nám to nesmírně líto, bude nám všem velmi chybět,“ napsali členové kapely na Facebooku.

Dnes nás bolestivo zasiahla strašne smutná správa. Náš priateľ, kamarát, basgitarista Peťo Bartoník prehral svoj boj o...

Posted by IMT SMILE on Friday, January 20, 2023

Oblíbenému kolegovi pak do nebe poslali i několik slov. „Myslíme na tvé rodiče, sestry a všechny, kteří tě měli rádi tak, jako my. Peťo, jsi skvělý chlapec a děkujeme ti za to, že jsi byl součástí našich životů. Vzpomínka na tebe nám zůstává i v písních, které jsi měl tak rád. Během jejich nahrávání a koncertování jsme spolu zažili spoustu nádherných chvil. Děkujeme ti,“ vzkázali mu kolegové z prešovské kapely, jenž v roce 1992 založili bratři Ivan a Miro Táslerovi.

Kondolenci přidal i známý vědec Pavol Čekan. „Odpočívej v pokoji, Petře. Je mi to nesmírně líto. Chlapci, prosím, přijměte upřímnou soustrast,“ napsal.

Tagy: