„Baba Jaga“ se slzami v očích: Cloui má zlomená žebra, ale bude v pořádku. Fenku čeká léčba

Děkuji všem, kteří mi pomohli, mou fenku Cloui budu mít za chvíli doma, sdělil v emotivním videu zápasník MMA Václav „Baba Jaga“ Mikulášek. V záznamu, který zveřejnil na Instagramu, se jen těžko bránil slzám. Jeho mazlíček utrpěl několik zranění po srážce s autem. Psa Mikuláškovi v neděli k večeru v Praze kdosi odcizil. Před půlnocí se dozvěděl, že Cloui je zraněná u veterináře.

„Cloui budu mít za chvíli doma. Má zlomená žebra a několik zubů. Také má pohmožděný močový měchýř,“ informoval ve videu na instagramovém účtu s tím, že ohledně fenčina stavu bude více vědět až později. V předchozím příspěvku uvedl, že psa srazilo auto.

ČTĚTE TAKÉ: Klus se omluvil za video, kde mlčel o teroristech z Hamásu. Myslel, že ho všichni chápou

Zároveň emotivně poděkoval všem svým fanouškům za sdílení a vyjádření podpory. „Je skoro jako moje dítě, jsem rád, že se našla, i když ne v nejlepším stavu,“ pronesl s lehce chvějícím se hlasem. Jen těžko se přitom bránil slzám. „Určitě ale bude v pořádku,“ dodal dojatý bojovník.

Vše začalo během nedělního pozdního odpoledne. „Potřebuji pomoc internetu. Praha, 50 minut zpátky, když jsem nechal Cloui před obchodem, bylo to tak na dvě až tři minuty. Někdo ji odepnul z vodítka a vzal,“ poprosil Mikulášek o pomoc nejen svůj okruh sledujících.

Kolem večera pak přicházely informace, že fenka běhá v okolí ulic Dlouhá a Pařížská. „Baba Jaga“ celou dobu hledal na místě a přilehlém okolí. Kolem 23. hodiny informoval, že obdržel zprávu ohledně sražení Cloui autem, a dodal, že za ní jede na veterinu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Leoš Mareš exkluzivně popsal dojmy z prvního koncertu turné. Proč se před fanoušky svlékl?

Tagy: