Šokující trest pro hvězdného Ronalda: Za polibek ženy mu v Íránu hrozí 99 ran bičem

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo porušil striktní íránské zákony. Na veřejnosti totiž objal a políbil ženu. Něco takového je ale v zemi přísně zakázáno. Hvězdnému fotbalistovi údajně hrozí trest 99 ran bičem. S odkazem na íránská média o tom Informují španělské zpravodajské weby Mundo Deportivo nebo Marca.

Incident se odehrál na konci září. Ronaldo se svým týmem Al Nassr zavítal do Íránu v rámci asijské Ligy mistrů. V zemi se setkal s malířkou Fatimou, která je upoutána na vozík a svá díla kreslí nohama. Umělkyně je fotbalistovou velkou fanynkou a o setkání se svým idolem dlouho snila. Tématu se věnují weby Mundo Deportivo nebo Marca.

ČTĚTE TAKÉ: Sportovní boháči se srdcem na správném místě. Kdo staví nemocnice a rozdává potřebným?

„Jsem šťastná, že se mi splnil jeden z mých snů a Bůh mě nezklamal,“ uvedla Fatima na Instagramu, kde zveřejnila několik snímků s hvězdným Portugalcem. Ten malířce dokonce daroval i svůj dres.

Během setkání vzniklo také video, z něhož však íránské úřady nadšené nejsou. Zachycuje totiž Ronalda, který handicapovanou umělkyni objal a na hlavu jí vtiskl polibek. Takové projevy náklonnosti na veřejnosti jsou ale v Íránu striktně zakázány, jak ocitoval tamní média web Slovenia Posts. Pokud by se Ronaldo chtěl do země vrátit, hrozí mu trest 99 ran bičem.

Mohli jste přehlédnout: Tragédie, která se stala na fotbalovém hřišti. Na chlapečka spadla branka.

Tagy: