Dali mi ji do ruky a rozplakal jsem se, přiznal partner Soukalové. Po kom má dcera příjmení?

Dcerku Izabelu přivedla na svět bývalá profesionální biatlonistka už ve čtvrtek. Jejich společnou fotkou se na sociálních sítích pochlubila až o den později. Na snímku nechyběl ani Gabrielin přítel a otec Miloš Kadeřábek. (zdroj: Se svolením Gabriely So...

Novopečený otec dcery Soukalové

Moderátorka pořadu ShowTime a bývalá profesionální biatlonistka Gabriela Soukalová porodila dceru Izabelu Gabrielu. Na svět přišla v hořovické porodnici ve čtvrtek a po celou dobu porodu byl u své partnerky i Miloš Kadeřábek – hrdý otec dítěte. S redakcí ShowTimu se podělil o své první pocity.

U porodu byl Kadeřábek na přání Soukalové. „Bylo to opravdu překrásné, sledovat celý proces. Ještě teď se z toho celý klepu. Je to strašně čerstvé, ale pocity jsou nádherné. Když mi maličkou dali do ruky, tak mi tekly slzy proudem,“ přiznal novopečený otec.

Holčička dostala hned dvě křestní jména, která rodiče pečlivě vybírali. „Měli jsme několik variant jmen. Ty jsme psali na papírky po několik měsíců, až jsme pod nimi udělali tlustou čáru. Tato dvě nám přišla krásná, byli to favoriti,“ svěřil se Kadeřábek.

Shoda však nepanovala nad příjmením. „Gabča chtěla, aby ho měla po mně, já zase chtěl, aby bylo po ní. Nakonec jsme se domluvili, že křestní bude mít malá po ní a příjmení po mně,“ pokračoval. Dodal, že hned po porodu si Soukalová s dcerou vytvořila pevné pouto.

„Myslím, že se sžívá úplně skvěle. Je úžasná, strašně statečná a má můj obrovský obdiv, jak to celé skvěle zvládla,“ chválil svou partnerku. A komu je holčička podobná? „Myslím, že bude mít oči po mně. Gabča říkala, že to jsem celý já, ale dneska jsme viděli, že po ní má krásný úsměv. Je to zlatíčko, je naprosto skvělá,“ dodal.

Tagy: