Gabriela Soukalová se pochlubila dcerou Izabelou. A poslala dojemný vzkaz

Šťastná Gabriela Soukalová se na sociálních sítích pochlubila fotografií své dcerky Izabely Gabriely. V příspěvku nechyběla ani dojemná slova, která svědčí o tom, že si první chvíle mateřství užívá.

Dcerku Izabelu přivedla na svět bývalá profesionální biatlonistka už ve čtvrtek. Společnou fotkou se na sociálních sítích pochlubila až o den později. Na snímku nechyběl ani Gabrielin přítel a otec miminka Miloš Kadeřábek.

„Chci se s vámi podělit o nejkrásnější okamžik v mém životě. Dostalo se nám s přítelem toho největšího daru na světě! Tohle naše malé štěstí se jmenuje Izabelka. A pak, že láska na první pohled není na celý život. Já myslím, že určitě je,“ napsala Soukalová na Instagramu.

K novému přírůstku do rodiny jí pogratulovali mnozí její fanoušci i Mezinárodní biatlonová unie. Blahopřání napsala také modelka a kolegyně Soukalové z pořadu Showtime Iva Kubelková: „Gábi, moc moc gratuluji.“

To, že s Milošem čekali miminko, odtajnila Soukalová začátkem března v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS. „Vzhledem k tomu, že těhotenství pod šaty už moc nešlo ukrýt, tak jsem včera kápla božskou v rozhovoru s Liborem Boučkem,“ popsala před několika měsíci bývalá biatlonistka na Instagramu.

Radost z přírůstku má nejen ona s přítelem, ale celá rodina. „Je to úžasný dar a moc si ho vážíme,“ doplnila novopečená maminka.

Tagy: