Dalibor Janda skončil ve vážném stavu v nemocnici. Leží na koronární jednotce

JandaDDalibor

Slavný zpěvák skončil v nemocnici

Zpěváka Dalibora Jandu v úterý hospitalizovali v pražské Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Leží na koronární jednotce, informoval deník Blesk s odvoláním na Jandovu rodinu. Bližší informace o jeho stavu zatím příbuzní nesdělili.

„Tatínek je ve vážném stavu. Žádné další podrobnosti prozatím nebudeme sdělovat. Dnes čekáme na lékařské konzultace. Fanouškům děkujeme za myšlenky na Dalibora,“ uvedla pro deník Jandova dcera Jiřina Anna Jandová s tím, že o komplikace spojené s nákazou koronavirem nejde.

Naposledy se Janda objevil na veřejné akci v září loňského roku, když slavil 40 let na scéně.

Největší popularity zpěvák dosáhl zejména v 80. letech 20. století, kdy se stal také třikrát za sebou zlatým slavíkem. Jeho prvním hitem byla píseň Jahodový koktejl, která vznikla v roce 1983. Slávy pak Janda dosáhl díky slovenskému televiznímu pořadu Pozor, zákruta!, který zpopularizoval i jeho kapelu.

Mezi jeho nejznámější hity patří písně Hurikán, Kde jsi?, Padá hvězda či Žít jako kaskadér. Zpěvák je ženatý a s manželkou Jiřinou má dceru Jiřinu Annu. Jeho syn Dalibor spáchal v roce 2003 sebevraždu.

Tagy: