Další zahraniční hvězda ve Varech: Vždy jsem tu chtěl být. Jsem polichocen, řekl Brühl

Německý herec Daniel Brühl dorazil do Karlových Varů.

Rozhovor s Danielem Brühlem

Mezi hosty karlovarského festivalu přibyl ve středu německý herec, režisér a producent Daniel Brühl. Několikanásobného držitele Evropské filmové ceny vítalo po příjezdu do města před hotelem Pupp přibližně pět desítek filmových nadšenců. Redakci ShowTime poskytl Brühl krátký rozhovor.

Herec s německo-španělským původem přiznal, že v České republice sice není poprvé, ale na festivalu ano. „Je to jeden z nejprestižnějších festivalů, vždy jsem tu chtěl být, takže jsem polichocen,“ svěřil se redakci ShowTime. Dodal, že se v Karlových Varech těší úplně na všechno.

ČTĚTE TAKÉ: Bohdalová to v 93 letech rozjela. Taneční kreace z Karlových Varů natočila Stašová

„Je to ale krátká návštěva. Zítra odjíždím. Doufám ale, že to není naposledy, co jsem tady na festivalu,“ nechal se Brühl slyšet.

V Karlových Varech ho odpoledne přivítal ředitel festivalu Kryštof Mucha. Před hotelem Pupp na slavného herce čekali i fanoušci, se kterými se ochotně vyfotil. Herec známý z filmů Good Bye, Lenin!, Hanebný pancharti nebo Rivalové ve čtvrtek převezme ve Velkém sále hotelu Thermal Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary a uvede svůj režijní debut Soused.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: V Karlových Varech měl premiéru film Světýlka. Uchvátil výkon mladé herečky v hlavní roli

Tagy: