Zachvěla se zem, řekla Dara o prvním rande s Nedvědem. Prozradila, zda stráví Vánoce spolu

Pavel Nedvěd a Dara Rolins

Vánoce Rolins a Nedvěda

Zpěvačka Dara Rolins exkluzivně redakci pořadu Showtime prozradila, kde a jak to poprvé mezi ní a fotbalistou Pavlem Nedvědem zajiskřilo. Také víme, jak bude hvězdný pár trávit svátky a konec roku.

První záblesk sympatií ze strany slavného fotbalisty Pavla Nedvěda proběhl už v roce 2011, kdy se s Darou Rolins potkal při společné kampani na sportovní oblečení. Jaké pocity měla před deseti lety Dara? „Já si na to focení třeba vůbec nepamatuji. Je to ale vtipné. Pro Pavla je jedenáctka osudové číslo, měl ji na dresu. Ta se nám teď dost často objevuje v životě v různých souvislostech, takže něco na té jedenáctce asi bude, jak říká Pavel,“ má jasno zpěvačka.

Móda ale zaúřadovala podruhé. Zpěvaččin úspěšný průnik do světa módních návrhářů ji totiž zavedl do Itálie, kde tvořila kolekci džínového oblečení. A cesty s víceprezidentem Juventusu Turín a jednoho z nejúspěšnějších fotbalistů Česka se opět protnuly.

Osudová Itálie

„Myslím, že kdybych nebyla takzvaně za rohem v Itálii, ke společné schůzce by v Praze jen tak nedošlo. Přiznávám, trochu tomu pomohli naši společní kámoši a Pavel, který se mi velmi kouzelným způsobem dlouho dvořil. Roky mi od něho přistávaly kytky k narozeninám. A pak mě v Itálii pozval na kafe a bylo jasné, že se zachvěla zem,“ prozradila Rolins.

Z nového partnera se těší i zpěvaččina rodina. Laura ho prý zbožňuje. Radost z něho má také Lauřin táta a bývalý partner Dary Matěj Homola. Osudová Itálie se stane také místem, kde šťastný pár stráví konec roku. „Pavel bude na Štědrý den s rodinou, stejně jako já budu s Matějem a Laurou. Období mezi svátky už strávíme spolu a Nový rok společně i s Laurou a pár přáteli přivítáme v Itálii na horách. Na to se moc těšíme,“ řekla Rolins.

Vztah mezi zpěvačkou a fotbalistou se na světlo světa dostala minulý pátek. Láska mezi nimi už přitom trvá půl roku. V nedělním příspěvku na Instagramu Dara napsala, že svého muže miluje. „Těm, kteří se radují s námi a přejí nám to, děkujeme. I my jsme jen lidi, máme rodiny, děti, minulost a sny. Nejsme dokonalí, ale myslím, že máme oba srdce na správném místě. I proto svého nového ‚muže' miluji a stejně jako on při mně, tak i já stojím při něm. V dobrém i zlém,“ sdělila zpěvačka.

Tagy: