Dcera obrátila Soukalové domov naruby. Někdy pochybuji, jestli to zvládáme, přiznala

Soukalová ukázala miminko

Moderátorka a někdejší vrcholová sportovkyně Gabriela Soukalová si mateřství užívá. Jak ale přiznala v rozhovoru pro pořad ShowTime, dcera Izabela jí umí dát pořádně zabrat. I proto oceňuje oporu svého partnera, a to především v době, kdy se věnuje pracovním povinnostem.

Před pár dny to byly přesně čtyři měsíce od doby, kdy Gabriela Soukalová porodila dceru Izabelu. S rodičovskou rolí se ale i s partnerem stále seznamují. „Chvílemi mám pochybnosti, jestli to zvládáme. Snažíme se ze všech sil, ale úloha je to ohromně náročná, protože dokud děti člověk nemá, tak si to umí těžko představit, jako já,“ přiznala.

„Jsou to určitě náročné dny, ale myslím, že to zvládáme,“ souhlasil přítel Miloš Kadeřábek. Domácnost teď mají naruby. „Se sportem to nemá vůbec nic společného, protože v podstatě cokoliv, co si rozvrhneme a snažíme se držet, tak malá přichystá něco, co to překazí,“ uvedla Soukalová.

Práce jako únik

Miminko je prý ale naštěstí hodné. „Máme výhodu, že kolem půlnoci jí dáme najíst a pak nám vydrží spát třeba i do osmé hodiny ranní, takže to beru jako obrovskou výhodu, že nás nechá vyspat,“ sdělil Kadeřábek.

Soukalová se při mateřské snaží věnovat také co nejvíce času svému nadačnímu fondu, který se zaměřuje na pomoc lidem s poruchou příjmu potravy. „Do jisté míry je to únik, protože jsem celý život byla zvyklá být produktivní a aktivní. Neumím si úplně představit, že bych byla celé dny doma s malou,“ řekla otevřeně s tím, že maminky, které to zvládají, obdivuje. „V téhle roli bych asi nebyla úplně šťastná,“ dodala.

Velkou oporou je jí otec dítěte Miloš, který je schopen se o malou kdykoli postarat „Věřím, že se mají dobře a že to všechno zvládají,“ líčí moderátorka na mateřské. „Dá se říct, že na takové částečné mateřské jsem i já. Když má Gabča pracovní povinnosti, tak někdy pomůže i babička nebo děda a myslím, že jako rodina to prostě zvládáme,“ dodal Kadeřábek.

Tagy: