Nové detaily případu umučené hvězdy: Sadisté mu zlámali 14 žeber, pak ho polévali vroucí vodou

V případu smrti populárního DJe Koraye Alpergina, který byl před dvěma lety brutálně umučen v centru Londýna, vyvěrají na povrch další detaily. Podle žalobce muže v osudovou noc přepadli sadističtí násilníci a po usmrcení nechali jeho tělo hnít v lese. O průběhu líčení informoval deník The Mirror.

Incident se odehrál 13. října 2022. Populární DJ a majitel rozhlasové stanice Bizim FM se spolu se svou přítelkyní Gozde Dalbudakovou vracel z večeře v podniku Mayfair na severu Londýna. „Když vystoupil ze svého vozu, rozběhl se k němu muž, kterého následovali tři další, a chytili ho,“ uvedl u soudu žalobce Crispin Aylett s tím, že muž se jim marně pokoušel utéct. Citoval ho deník The Mirror.

ČTĚTE TAKÉ: Hrůzný objev v Bratislavě. Z bytu se linul zápach, uvnitř našli rozkládající se těla páru

„Alpergina pak odtáhli do bílé dodávky, která stála zaparkovaná opodál. Paní Dalbudaková zůstala v autě a údajně slyšela, že dochází k potyčce. U okénka auta se objevil maskovaný muž s nožem, který ji řekl, aby byla zticha,“ dodal žalobce.

Poté i ji měli odvléct k dodávce a následně do uličky, která spadala k zadní části restaurace Stadium Lounge. „Právě v této restauraci byl Koray Alpergin zavražděn,“ pronesl Aylett.

Dalbudaková strávila téměř dva dny zavřená na tamní toaletě – dveře byly zablokovány velkou lednicí. Ven se dostala až po dvou dnech. Nahé a popálené Alperginovo tělo bylo pohozeno v lese v Essexu, kde ho později našel pejskař.

Sadistické metody vrahů

Podle pitvy utrpěl Koray Alpergin přes devadesát různých zranění, včetně řezných a bodných ran, podlitin či popálené kůže od vařící vody. Na krku měl zranění odpovídající použití škrtidla, čtrnáct zlomených žeber a pohmožděniny na hrudníku, připomněl deník Daily Record.

„Z počtu a povahy utrpěných zranění obžaloby vyplývá, že není těžké si domyslet, že se skupina sadistických zločinců střídala v útocích, ať už šlo o údery pěstí a kopy, rány pálkou, opaření vařící vodou nebo bodání do nohou,“ poznamenal žalobce. Jedinou dobrou zprávou podle něj je, že podle patologa Alpergin nemohl tato strašlivá zranění přežívat příliš dlouho. Nemohl se prý trápit déle než několik hodin.

DJ zřejmě tušil, co mu hrozí

Podle žalobce se Alpergin obával, že by k něčemu podobnému mohlo dojít. Svému známému se měl svěřit, že jeho auto vydává „divné zvuky“. Jak se později ukázalo, sledovací zařízení bylo do jeho vozu namontováno pouhý den předtím. Když jeho přítel později večer navíc odjížděl, požádal ho, aby se kouknul, zda venku neparkuje bílá dodávka.

V prosinci loňského roku byli za únos odsouzeni čtyři muži, zatímco další dva uprchli ze Spojeného království a zůstávají na svobodě. Další dva jsou nyní souzeni a obviněni z účasti na únosu a zabití.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Konec „noční můry“ obyvatelek Prahy. Slídil z Vinohrad nastoupil na psychiatrickou léčbu

Tagy: