Děsivý pád lyžařky Sofie Goggiové. První zprávy o jejím zdravotním stavu nevěstí nic dobrého

Italská sjezdařka Sofia Goggiová utrpěla při ranním tréninku ošklivý pád. Ze sjezdovky v Ponte di Legno, kde trénovala na obří slalom, ji vrtulník transportoval do milánské nemocnice. Podle prvotních zpráv má zlomenou holenní a lýtkovou kost. Na oficiální vyjádření Italské federace zimních sportů se však zatím čeká. Píše o tom web Eurosport.com.

Italská lyžařská hvězda Sofia Goggiová utrpěla v pondělí děsivý pád při tréninku na sjezdovce Temù v horách nedaleko Brescie, informoval web Eurosport s odkazem na vyjádření italské federace zimních sportů.

ČTĚTE TAKÉ: Tragická nehoda v Tatrách. Lyžařka přišla o život. Měla přeletět přes svah, zastavil ji strom

Panují obavy, že jednatřicetiletá závodnice utrpěla zranění, které ohrozí její sezonu. Podle informací italských médií si totiž Goggiová měla zlomit holenní a lýtkovou kost.

Olympijská vítězka ve sjezdu z roku 2018 a čtyřnásobná vítězka Světového poháru musí v Miláně podstoupit hloubkové lékařské vyšetření.

V současné době je po pěti závodech z devíti v čele letošního pořadí Světového poháru ve sjezdu žen, a to s 350 body, což je o 89 bodů více, než kolik má druhá Stephanie Venierová z Rakouska.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Koncem ledna sportovní fanoušky šokoval hrozivý pád lyžařky Vlhové

Tagy: