Detaily brutálního útoku v Mostě. Útočnice na svatbě bodla muže, policisté ji zadrželi

Mostečtí kriminalisté zadrželi 40letou ženu, která v sobotu v podvečer zaútočila nožem na hosta během svatební hostiny. Podle informací CNN Prima NEWS ho měla bodnout do krku. Okolnosti incidentu nechce policie komentovat. „S ohledem na počáteční stadium vyšetřování a s tím spojené úkony nemůžeme sdělit bližší informace,“ uvedl mluvčí krajské policie Kamil Marek.

Recepční bytového domu pro CNN Prima NEWS uvedl, že útok se stal v sedmém patře. „Měli svatbu, přišel za nimi jeden z hostů a nechoval se úplně správně, tak ho ženich požádal, ať odejde. Jemu se to nelíbilo, tak žena zaútočila,“ sdělil.

Na místo vyrazil i záchranářský vrtulník. „Zasahovali jsme u napadeného muže, kterého jsme následně letecky transportovali s podezřením na vážná zranění do ústeckého traumacentra,“ uvedl mluvčí ústeckých záchranářů Prokop Voleník.

ČTĚTE VÍCE: Detaily hororu na Přerovsku. Muž měl zavraždit rodinu své přítelkyně včetně nezletilého syna

Podle mluvčí ústecké nemocnice Krajská zdravotní Jany Mrákotové utrpěl muž bodné poranění. „Aktuálně je mimo ohrožení života a leží na standardním lůžku,“ potvrdila Mrákotová.

Nejprve se mezi místními spekulovalo, že útočnicí byla samotná nevěsta, kterou z domu kriminalisté večer odvezli. To se ale nakonec nepotvrdilo, nevěsta byla pouhou svědkyní celého incidentu.

Žena podezřelá z útoku zůstává v policejní cele. Kriminalisté ji prozatím z ničeho neobvinili.

Tagy: