Další detaily masakru na Přerovsku. Napadená doběhla do hospody pro pomoc, je těžce raněná

Přežila sobotní masakr v rodinném domě na Přerovsku. Zhruba 50leté ženě se i přes těžká zranění povedlo doběhnout pro pomoc do nedaleké hospody. Její druh zřejmě předtím uvnitř domu zavraždil tři lidi – nezletilého chlapce a jeho babičku i s přítelem. Podle policie z místa činu utekl a později spáchal sebevraždu. Vražedný motiv je zatím nejasný. Žena skončila v nemocnici.

Tragická událost se odehrála v chatové oblasti, která je součástí obce Olšovec na Přerovsku. V sobotu kolem 22. hodiny vzbudil místní obyvatele hluk z vrtulníků i policejních aut. „Koukla jsem se z okna a všude byli policisté. Byli tam těžkooděnci a létala i helikoptéra. Říkala jsem si, co se to stalo,“ uvedla pro CNN Prima NEWS jedna z místních.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Sousedka promluvila o děsivém případu na Přerovsku: Jednoduše hrůza. Byli to slušní lidé

Policejní mluvčí Petra Vaňharová posléze potvrdila, že se olomoučtí kriminalisté od sobotního večera zabývají případem násilného trestného činu. „Tragická událost si vyžádala čtyři lidské životy včetně života podezřelého muže,“ dodala.

Podle informací CNN Prima NEWS mají být oběťmi vraha 76letá žena, její o rok starší přítel a nezletilý vnuk, který se údajně chystal studovat střední školu. Z rodinného domu se jako jediná měla útěkem zachránit zhruba 50letá žena, podle sousedů zřejmě přítelkyně běsnícího agresora. Ta i přes svá zranění doběhla do místní hospody pro pomoc. Tam jí před příjezdem záchranky ošetřili krvavé rány. Momentálně leží s těžkými zraněními v nemocnici.

Podezřelý z místa činu utekl a v nedalekých lesích podle vyšetřovatelů spáchal sebevraždu. Obyvatelé osady zhruba padesátiletého agresora moc neznali. Do obce prý přijížděl jen na víkend, protože přes víkend měl pracovat v Praze jako šofér autobusu. Co přesně se v rodinném domě odehrálo, zatím není úplně jasné.

Lidé nyní k domu, jehož vstupní dveře zapečetila policie, nosí květiny a svíčky. Reportéři CNN Prima NEWS se budou případu nadále věnovat.

Tagy: