Detaily případu české sekty: Guru ženám vybíral partnery, léčit chtěl pohlavním stykem

Ženy popsaly poměry v české sektě Novija Gána Sepáta.

Pokračování případu české sekty

O poměrech v sektě Novija Gána Sepáta zjistila redakce CNN Prima NEWS další podrobnosti. Její vůdce měl chtít léčit ženy například vlastním penisem nebo jim vybíral předem domluvené sexuální partnery. K těmto zvrhlým praktikám se podle zjištění Krimi zpráv uchýlil poté, co se jeho přítelkyně stala obětí vraždy v erotickém privátu.

Vůdce jedné z českých sekt dokázal očarovat řadu lidí, zejména žen. „Spojme naši lásku čisté srdce, vytvoříme svět plný čisté lásky,“ zpívá v písni vůdce sekty, který si říká Auroran Dift Lavus. Text sice může znít sympaticky, ale praktiky vůdce sekty mají k čisté lásce daleko. „Léčit“ chtěl například zablokovaná srdce. „Zeptala jsem se ho, jak, a on že mi ho odblokuje tak, že do mě strčí svůj penis. Řekla jsem mu, že tohle opravdu nechci, že mi to přijde opravdu divné,“ popsala pro CNN Prima NEWS žena.

K TÉMATU: Svlékání i výzva k incestu. Praktiky české sekty děsí, „mimozemský“ vůdce čelí obviněním

Když odmítla, přišel guru s možností přidělení takzvané hvězdné lásky, tedy partnera z jím vypracovaného seznamu. „Že mi může sehnat nějakého muže, který má také zablokované srdce jako já a že bych se s ním musela pravidelně scházet na sex. Toho muže mi musí vybrat on,“ uvedla.

Praktiky mohou někomu připomínat kuplířství. K tomu měl podle vyprávění zneužitých žen blízko kvůli své dřívější partnerce. „Vyprávěl, že byla masérkou v erotických službách,“ sdělila mužova bývalá partnerka.

O této masérce Krimi zprávy přitom už informovaly v souvislosti s vraždou, která se stala před osmi lety. Tehdy na ni zaútočil její klient a žena útok nepřežila.

Vůdce sekty si později našel celou řadu nových partnerek a začal se naplno věnovat párování žen s muži v rámci svých léčitelských snah. Nyní se o dění v sektě už zajímá i policie. „Policie není ze zákona oprávněna poskytovat informace ke konkrétním osobám. V souvislosti s dotazem ale mohu uvést, že se celou věcí zabýváme,“ sdělila policejní mluvčí Eva Kropáčová. Pokud i vy máte se sektou Novija Gána Sepáta své zkušenosti, neváhejte se ozvat do redakce Krimi zpráv na krimizpravy@iprima.cz.

Tagy: