Diváci Nového dne se mohou těšit na nové tváře. Ránem je provede dvojice zkušených novinářů

Diváci pořadu Nový den na CNN Prima NEWS se mohou už od pondělí 4. prosince těšit na novou moderátorskou dvojici. Ranní relaci budou uvádět Daniela Habešová a Marek Kafka. Oba za sebou mají reportérskou dráhu i zkušenosti před kamerou, a skvěle tudíž podpoří inovace v rámci ranní relace, která má za cíl divákům co nejlépe nastartovat všední den ještě větším množstvím aktuálních zpráv a servisních informací.

„Ranní pořad čekají změny, jež určitě ocení všichni, kteří chtějí po ránu získat co nejvíc informací o aktuálním dění. Jsem proto velmi rád, že v jeho týmu můžeme přivítat zkušeného moderátora Marka Kafku a také Danielu Habešovou, která má i díky reportérské práci a zkušenostem v Parlamentu přehled,“ uvedl šéfredaktor zpravodajství a publicistiky CNN Prima NEWS Tomáš Vojáček. „Věřím, že se s jejich zpravodajským servisem bude divákům dobře vstávat,“ dodal.

K TÉMATU: CNN Prima NEWS představuje nové komentátory. Kulidakis a Schmarcz mluví jasně a bez příkras

Daniela a Marek se z redakce CNN Prima NEWS znají již delší dobu a při společných kamerových zkouškách si rychle padli do noty. Oba zároveň přiznávají, že naskočit do tříhodinového a informacemi nabitého vysílání, které navíc začíná už v 5:55, pro ně bude výzva.

Marek Kafka má za sebou působení ve sportovní redakci CNN Prima NEWS či moderování Hlavních zpráv. Mimo jiné je také aktivní sportovec a bývalý mistr České republiky v kanoistice. Vedle moderování Nového dne bude Marek působit i jako moderátor zpravodajských relací, které můžete na CNN Prima NEWS během dne sledovat každou hodinu.

„Za tuto šanci jsem skutečně rád. S Danielou nám to dohromady funguje. Myslím si, že budeme tvořit super tým a že divákům rána náležitě zpříjemníme. Nemůžu se dočkat startu,“ vyjádřil nový moderátor své nadšení.

Daniela Habešová je mladá talentovaná moderátorka, která své první reportérské zkušenosti nabrala v redakci CNN Prima NEWS. Postupně se vypracovala až na politickou reportérku a má zkušenosti i z parlamentního zpravodajství, jež bývá jednou z nejnáročnějších novinářských disciplín, a to obzvlášť v televizi. Reportérské práci se bude v redakci věnovat i nadále.

„Nový den beru jako skvělou příležitost, jak získat další zkušenosti v práci, která mě neskutečné baví. Moc se těším, až s Markem usedneme k moderátorskému stolu. Myslím, že už ze zkoušek bylo zřejmé, že si dobře rozumíme,“ prozradila nová tvář ranního pořadu.

„Čeká mě ale hned několik výzev. Tou první bude extrémní ranní vstávání a druhou je být ve tříhodinovém vysílání neustále ve střehu,“ doplnila moderátorka, na niž se diváci mohou nově těšit ve vysílání CNN Prima NEWS. Danielu s Markem uvidíte v Novém dni už v pondělí 4. prosince za pět šest.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: CNN Prima NEWS oslavila výročí 17. listopadu výročním magazínem plným exkluzivních rozhovorů

Tagy: