Diváci se opět dočkají letního kina. Mohou se těšit na klasiku Forrest Gump i Top Gun

Po roční přestávce způsobené loňskou epidemickou situací se diváci opět mohou těšit na letní kino na střeše Centra Černý Most. Paramount Network a Prima MAX totiž spojily síly a od 15. července nabízejí po osm čtvrtečních večerů v letním Paramount MAX kině oblíbené filmové evergreeny od studia Paramount Pictures. Netradiční atmosféru letního kina tentokrát doplní i premiérová stand-up vystoupení komiků známých z pořadu Comedy Club, tematicky vždy provázaná s promítaným filmem. Vstup na promítání je i letos pro všechny diváky zdarma. Akci pořádá primácká agentura Solootions.

Diváci se ještě mohou těšit 26. 8. na promítání americké filmové klasiky Forrest Gump s Tomem Hanksem v hlavní roli. Film zároveň coby stand-up komik doprovodí Adam Balažovič. O týden později, tedy 2. 9. se pak letní kino pod hlavičkou Primy zakončí filmovým překvapením, při kterém vystoupí Jiří Charvát.

První promítání Paramount MAX kina bylo již ve čtvrtek 15. července ve 21:00, kdy se v hlavních rolích představili John Travolta a Olivia Newton-Johnová v oblíbené Pomádě. Film uvedla tematickým stand-upem Lucie Macháčková, na diváky čekal i fotokoutek ve stylu filmu.

„Jsme rádi, že po roční pauze opět nabídneme divákům netradiční atmosféru letního kina, letos navíc s novým partnerem, kanálem Paramount Network. Díky němu přineseme oblíbené zahraniční snímky. Celé kino je připraveno v odlehčeném a zábavném duchu a doufáme, že jeho atmosféru přeneseme po minulých nelehkých měsících na jeho návštěvníky,“ řekl při zahájení letního kina Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a ředitel agentury Solootions.

Program v podobě oblíbených evergreenů

„Pro letošní ročník letního kina jsme připravili program složený především z komedií a oblíbených evergreenů, které, doufáme, pomohou lidem překonat složitou situaci posledních měsíců, zvednou jim náladu a navodí pohodovou letní atmosféru,“ říká Viktor Hetyei, brand director pro Paramount Networks Czech, a přibližuje i program letošního kina: „Diváci se tak mohou těšit na Top Gun s Tomem Cruisem, legendární Pomádu, Bláznivou střelu, nebojácného Krokodýla Dundeeho nebo vynikající duo Robert De Niro a Ben Stiller v komedii Fotr je lotr,“ nastínil dále Hetyei.

Letní Paramount MAX kino by se nemohlo konat bez spolupráce s Centrem Černý Most, které pro něj poskytuje venkovní prostory a zázemí. „Velmi nás těší, že se letos letní kino podařilo uspořádat, a rozšíří tak opět náš kulturní program. Po loňském zrušeném ročníku jsme rádi, že opět můžeme podpořit touto cestou kinematografii, a těšíme se, že na naší střeše již po páté přivítáme návštěvníky letního kina, které vždy vykouzlí skvělou atmosféru,“ říká Michaela Matlasová, marketingová manažerka Centra Černý Most.

Tagy: