Divoká Lampardova oslava důležitého vítězství. Zlomenou ruku za tři body beru, řekl

Trenér fotbalistů Evertonu Frank Lampard odnesl oslavy vítězného gólu ve čtvrtečním ligovém utkání proti Newcastlu United (1:0) bolestivým zraněním. Bývalý anglický reprezentant a legenda Chelsea si v reji u střídačky nastalém po trefě Alexe Iwobiho v deváté nastavené minutě zlomil levou ruku.

„Stalo se mi to při oslavách gólu. O něco jsem zavadil. Do ničeho jsem nepraštil, ale po dvou minutách jsem zjistil, že se mi ruka třese a bolí mě. Ale za tři body to beru,“ uvedl Lampard – hráčská legenda londýnské Chelsea – v rozhovoru po utkání, když televizním expertům ukazoval nateklou ruku.

Everton se díky čtvrtečnímu vítězství dostal tři body nad pásmo sestupu. Zápas nepřinesl kuriozitu pouze v samotné koncovce, ale také na začátku druhého poločasu. Na hřiště vnikl mladý aktivista, který si za pomoci stahovací pásky připoutal krk k brankové konstrukci.

Oblečený v oranžovém triku s nápisem „Just stop oil“ chtěl upozornit na nadužívání ropy a její neblahý vliv na životní prostředí. Pořadatelům trvalo sedm minut, než pouto mladíka s tyčí zrušili a vyvedli ho ze hřiště.

Tagy: