Dodge nabízí milovníkům aut práci snů. Hledá řidiče, který bude za peníze driftovat

Některé automobilky jsou schopni pro propagaci svých modelů udělat opravdu bláznivé kousky. K velké show mají samozřejmě nejblíže ty americké, takže nový projekt výrobce svalnatých limuzín a pony cars Dodge vlastně ani tolik nepřekvapí...

Práce snů pro každého milovníka benzínu a velkých motorů? Americký Dodge ji nabízí! Jak zveřejnil v jednom ze svých videí, hledá řidiče na pozici Chief Donut Maker, což by se dalo přeložit jako hlavní pekař donutů. A pod oněmi donuty rozhodně nemyslí známě sladké koblihy pro americké otesánky. Úkol zní jasně. Budete driftovat, pálit pneumatiky a dělat „donuty“, tedy pogumované kruhy na asfaltu od hořících pneumatik. Auto vám po splnění zakázky jako kompenzaci za ty bolestné a nudné chvíle za volantem samozřejmě dají.

Za rok zábavy se sportovními verzemi Hellcat a sdílení svých zážitků na internetu nabízí Dodge neskutečný balík. Šťastný vyvolený vydělá 150 000 dolarů za rok, tedy 12 500 dolarů měsíčně, což je zhruba 275 000 korun. Za primitivní protáčení kol a „gumování“ asfaltu. Dali byste se přemluvit? Drobný zádrhel tkví v tom, že člověk musí mít americké občanství.

Tagy: