Další fatální nehoda u Křimova na Chomutovsku. Tento týden se jedná už o třetí velkou kolizi

Na silnici I/7 u obce Křimov na Chomutovsku došlo k čelní srážce dvou vozidel, informují policisté na síti X. Jedna osoba zemřela, čtyři další byly zraněny. Jedná se již o třetí incident na této komunikaci za poslední týden.

„U obce Křimov na Chomutovsku došlo k čelní srážce dvou vozidel. Bohužel jedna zemřela, čtyři jsou zraněné,“ informují policisté na síti X. Na místě zasahují všechny složky IZS včetně 2 jednotek hasičů. Situaci ztěžuje snížená viditelnost a řidiči by měli dbát maximální opatrnosti.

ČTĚTE TAKÉ: Těžké zranění diváka na rallye v Hořovicích. Vletěla na něj trubka, do které narazil závodník

Policisté silnici I/7 uzavřeli již potřetí tento týden. V sobotu odpoledne došlo u Křimova k jiné nehodě, při níž se také střetla dvě auta. Tah na Německo byl několik desítek minut uzavřen a tvořily se dlouhé kolony.

K další nehodě u Křimova, při které vyhasl jeden život došlo v úterý odpoledne. Při havárii pravděpodobně sehrála roli velmi špatná viditelnost z důvodu husté mlhy. Informovala o tom mluvčí chomutovských policistů Miroslava Glogovská.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Zloděj v Žatci napadl skoro 90letou stařenku, ta se mu ubránila holí. Policie prosí o pomoc

Tagy:
Německo dopravní nehoda Twitter havárie smrtelná nehoda Hořovice okres Chomutov katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události silniční nehoda Křimov