Dojemná slova Phoebe z Čarodějek: I přes spory jsem k tobě vzhlížela, vzkázala Dohertyové

Herečky Alyssa Milanová a Shannen Dohertyová v seriálu Čarodějky

Zemřela herečka Shannen Dohertyová

Smrt představitelky Prue, Shannen Dohertyové, zasáhla její kolegy ze seriálu Čarodějky, a to včetně Alyssy Milanové, se kterou měla složitý vztah. Spekulovalo se dokonce, že seriálová Phoebe stála za jejím vyhazovem. Nyní Milanová vydala dojemné prohlášení pro časopis People. I přes veškeré minulé neshody prý vždy ke své seriálové sestře vzhlížela.

„Není tajemstvím, že jsme se Shannen měly komplikovaný vztah. Byla ale osobou, kterou jsem hluboce respektovala a obdivovala,“ uvedla Milanová ve svém prohlášení pro časopis People. „Byla to talentovaná herečka, kterou mnozí milovali, a svět je bez ní chudší. Upřímnou soustrast všem, kteří ji milovali,“ dodala.

ČTĚTE TAKÉ: Kytarista Radiohead vážně onemocněl a skončil na JIP. Lékaři byli neoblomní

V seriálu Čarodějky ztvárnily Dohertyová a Milanová, společně s Holly Marií Combsovou, sestry Halliwellovy. Ve třetí sérii však byla Dohertyová nucena ze seriálu odejít, údajně právě kvůli sporům s Milanovou.

V prosinci loňského roku o tom v Dohertyové podcastu Let's Be Clear mluvila Combsová. Produkce se tehdy prý měla rozhodovat, kterou z hereček vyhodit, Milanová však údajně pohrozila žalobou. To však představitelka Phoebe později popřela s tím, že rozhodně neměla takovou moc.

Vzpomínky sdíleli i další kolegové

Smrtí Prue jsou zdrceni i další herci ze seriálu. Představitel světlonoše Lea, herec Brian Krause, na Instagramu napsal: „Ukázala jsi mi, co je to síla. Naučila jsi mě být nebojácným, cílevědomým, znát svou hodnotu a držet se svých rozhodnutí. Jsi navždy milována. Mám zlomené srdce.“

Přidal se i herec Ted King, který ztvárnil přítele Prue – Andyho. „Vytvořili jsme nezapomenutelný televizní pár. Soucítím s tvou rodinou, odpočívej v pokoji, Shannen,“ uvedl v příspěvku.

Dojemné vyznání sdílela na sociálních sítích i herečka Rose McGowanová, která nastoupila do seriálu po Dohertyové jako další ze sester, Paige. „Měla srdce lva. Vášeň pro řemeslo je často nesprávně označována za problém. Shannen byla vášnivá. Potkala jsem ji v devadesátých letech a byla jsem jí ohromena. Doopravdy jsem ji ale poznala až v pozdějším věku a byl to krásný dar. Ta žena bojovala, aby mohla žít,“ uvedla na Instagramu.

Shannen podle ní věděla, jak být hvězdou, protože jí byla už od dětství. „Naše životy se jedinečným způsobem prolínaly. Smály jsme se temným silám, které chtěly, abychom se nenáviděly, místo toho jsme si zvolily lásku a respekt. Drsňačka s měkkým srdcem, jaká tu ještě nebyla. Její síla a energie bude navždy žít v našich srdcích. Ať ji andělé a Bůh odnesou do svatého království, kde bude navždy zdravá, mladá a divoká. Odpočívej, bojovnice, nikdy na tebe nezapomeneme, drahá sestro.“

Smutná zpráva o úmrtí Shannen Dohertyové obletěla svět v neděli. „S těžkým srdcem musím oznámit její úmrtí,“ potvrdila hereččina dlouholetá spolupracovnice Leslie Sloaneová v exkluzivním prohlášení pro magazín People.

Dohertyové byla rakovina poprvé diagnostikována v roce 2015. O dva roky později nastala u herečky remise, bohužel se však rakovina po dvou letech vrátila, a to ve čtvrtém stádiu. Minulý rok pak herečka informovala, že se jí zákeřné onemocnění rozšířilo do mozku a později do kostí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpověď Rytmuse o děsivé havárii. Od smrti ho dělila chvíle. Viděl jsem všude kouř, přiznal

Tagy:
lifestyle Alyssa Milano Shannen Doherty Čarodějky Showtime Ted King Brian Kraus Holly Marie Combsová