Krutá zpráva pro Brendu z Beverly Hills: Rakovina se rozšířila do mozku, je ve čtvrtém stadiu

Herečku Shannen Dohertyovou, která zazářila v populárním seriálu devadesátých let Beverly Hills 90210 v roli Brendy nebo v magické sérii Čarodějky, zasáhla další krutá rána. Rakovina, se kterou svádí dlouholetý boj, se nyní rozšířila i do mozku. V rámci osvěty sdílela dvaapadesátiletá žena na sociálních sítích video, jak podstupuje ozařování.

Dohertyová na svém Instagramu v úterý sdílela video, které vzniklo již začátkem roku. Zachycovalo seriálovou Brendu při ozařování. Lékaři se zaměřovali na její hlavu, což naznačovalo, že se rakovina mohla rozšířit do mozku.

Herečka to následně potvrdila. „Ve čtvrtek 5. ledna mi CT vyšetření ukázalo metastáze v mozku. Na předchozím videu byl ukázán proces nasazování masky, která se nosí během ozařování mozku. Dne 12. ledna proběhlo první kolo ozařování. Můj strach je zřejmý. Mám extrémní klaustrofobii a v mém životě se toho událo hodně. Mám štěstí, protože mám skvělé lékaře, ale ten strach… Ten zmatek… Načasování toho všeho… Takhle může vypadat rakovina,“ svěřila se Dohertyová na svém Instagramu, kde sdílela i další video z ozařování, při kterém jí po tváří stékají slzy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Princ Harry míří k soudu. Hrozí tvrdá a špinavá bitva, říká expertka o sledovaném procesu

Rakovinu prsu poprvé diagnostikovali Dohertyové v roce 2015. Po dvou letech léčby byla nemoc na ústupu, ale v roce 2020 se vrátila. Herečka aktuálně trpí rakovinou již ve čtvrtém stadiu.

Rozvod po 11 letech manželství

V dubnu Dohertyová oznámila, že se po 11 letech rozvádí s fotografem Kurtem Iswarienkem. „Rozvod byla poslední věc, kterou Shannen chtěla. Bohužel cítila, že jí nezbyla jiná možnost,“ řekla tehdy časopisu People její mluvčí Leslie Sloaneová. Naznačila, že je do rozvodu zapletena Iswarienkova agentka Collier Grimmová.

Dohertyová a Iswarienko se podle webu TMZ rozešli v lednu. Přátelé páru prozradili, že herečka není „v pohodě“, co se týče zdravotního stavu. „Jediní lidé, kteří si zaslouží být ve vašem životě, jsou ti, kteří k vám přistupují s láskou, laskavostí a naprostým respektem,“ napsala herečka na Instagramu jen pár hodin před zveřejněním zprávy o konci manželství.

Tagy: