Dojemná vzpomínka na zemřelého bubeníka. Zpěvák slavné skupiny při písničce propukl v pláč

Zpěvák Dave Grohl během písničky Times Like These neudržel slzy. Až moc mu připomněla zemřelého bubeníka Foo Fighters Tylera Hawkinse

Dojemná vzpomínka na hvězdu kapely Foo Fighters

Legendární americká rocková kapela Foo Fighters v sobotu vystoupila na londýnském stadionu Wembley. Šlo o první koncert od březnového úmrtí bubeníka kapely Taylora Hawkinse. Frontman a zakladatel Foo Fighters Dave Grohl se při jedné z písní rozplakal.

Americká rocková kapela Foo Fighters v sobotu vystoupila v Londýně na stadionu Wembley. Šlo o první koncert od doby, kdy v březnu zemřel bubeník Taylor Hawkins. K Foo Fighters se na pódiu připojili i členové kapel Metallica, Queen, AC/DC, kytarista Neil Rodgers, hudebník Liam Gallagher či Paul McCartney, zpěvák a baskytarista The Beatles, informoval web Deadline.

Při zpěvu písně Times Like These se Dave Grohl zastavil a začal plakat. „V takových chvílích se znovu učíš milovat,“ pokračoval text hitu. Během koncertu se v kapele vystřídalo několik známých bubeníků. Mezi nimi například Travis Barker, Rufus Tiger Taylor, ale také Hawkinsův syn Shane, který vystoupil při písni s názvem My Hero.

Dave Grohl vzdal Hawkinsovi na pódiu hold a nazval ho svým „drahým přítelem, spoluhráčem a bratrem“. „Nikdo jiný vás nedokázal rozesmát, roztančit nebo rozezpívat tak jako on,“ vzpomínal frontman Foo Fighters. „Tedy zpívejte, tancujte, smějte se, plačte, křičte a dělejte hluk, aby nás teď slyšel,“ vyzval fanoušky.

Podobný koncert se uskuteční ještě 27. září v Los Angeles. Výtěžek z prodeje vstupenek z obou koncertů půjde na charitativní organizace spojené s hudbou, které vybrala Hawkinsova rodina.

Tagy:
hudba koncert Paul McCartney hudební skupina Wembley Queen The Beatles Foo Fighters Dave Grohl Taylor Hawkins Travis Barker Metallica