Dojemný konec Oktagonu. Zraněný Keita poklekl a požádal přítelkyni o ruku, Štvanici ohromil

Zraněný Keita požádal přítelkyni o ruku přímo v kleci.

Zraněný Keita požádal přítelkyni o ruku

Titulová bitva v pérové váze mezi Matem Sanikidzem a Losenem Keitou přinesla hned dvě překvapení. To první bylo velmi nepříjemné — Belgičan se ošklivě zranil, a zápas tak skončil prakticky hned na začátku. O to větší šok přišel, když Keita v bolestech a zřejmě se zlomenou nohou požádal před našlapanou Štvanicí svoji přítelkyni o ruku.

Měl to být vrchol dvoudenního Oktagonu na Štvanici. Gruzínec Sanikidze a Belgičan Keita se špičkovali už dlouho před očekávanou titulovou bitvou. Vzájemná nenávist, o které experti mluvili, měla naplno propuknout v kleci. Jenže hned zhruba minutu po začátku postihla Keitu pohroma. Při špatném došlápnutí si zřejmě zlomil nohu a byl konec.

ČTĚTE TAKÉ: Vémola po Oktagonu: Chápu ty, co na mě bučeli. Proti Langerovi si musím vybudovat nenávist

Bylo vidět, jak moc to Belgičana štve a mrzí. Jenže to byl teprve začátek emocí. „Omlouvám se. Připravoval jsem se na tento zápas a tohle se mi ještě nikdy nestalo. Vždy v kleci předvedu show,“ řekl Keita, když doskákal k mikrofonu. K naprostému šoku většiny diváků pak poklekl a před zaplněným stadionem na Štvanici požádal svou přítelkyni o ruku. Odpovědí mu bylo hlasité „ano“. Promotér Ondřej Novotný následně čerstvým snoubencům pogratuloval a slovy „to nevymyslíš“ ukončil Oktagon 45.

Tagy: