Domov hledají kočky ze Šanty a fenka Barbie

Prima Mazlíček: Inzerce 9. díl

Dnes pro vás máme převážně kočičí inzerci. V útulku Šanta kočičí se nachází mnoho koček a my jsme vybral pouhý zlomek z nich. Určitě si vyberete podle svých představ a nemusíte se zdráhat se do Šanty přijít podívat. A jeden psí zástupce se přeci jen najde. Domov hledá i fenka Barbie.

Kočky ze Šanty kočičí

Pokud víte, že chcete kočičku domácí, nebo naopak venkovní, zeptejte se v útulku, rádi vám podají informace a společně určitě vyberete tu vhodnou právě pro vás.

Tlap

Z počasí dokonale otrávený Tlap..

Posted by Útulek Šanta kočičí on Tuesday, September 29, 2020

Pac

Alberta

Hektor

Oba kocourci trpí kočičí leukémii. Nijak se to na nich neprojevu, jen nesmí přijít do kontaktu ke zdravým kočkám. Mohou tak být se stejně nemocnými nebo jinými zvířaty. Na psy ani lidi se nenemoc nepřenáší.

Felix

Macek

Kočiček je v útulku Šanta kočičí mnohem víc a všechny hledají nový domov.

Tel: +420 723 882 612

Mezi Vodami 1560/33, areál bývalé továrny Chirana v Modřanech, 143 00, Praha

Barbie

Fenka, věk cca 12 let, kříženec, velikost malá, váha 4 kg, kastrovaná, očkovaná, čipovaná.

Barbie přijela ještě s dalšími pejsky z otřesných podmínek, byla zablešená, vyhublá, přerostlé drápy, srst byla pokryta bahnem a výkaly, měla nádor na mléčné liště. Z počátku se všeho velmi bála, ale později poznala, že se již bát nemusí. Je velmi zvědavá a na svůj věk docela akční. Je přátelská, mazlivá a hodná.

Depozitum Beruška

Horní Chvatliny 1, Zásmuky

Tel: +420 608 480 646

SOUTĚŽTE S NÁMI A VÝROBCEM KRMIV NATIVIA

PŘIDEJ FOTKU DO KOMENTÁŘE A VYHRAJ! Pozor, pozor! Společně se společností Nativia - české krmivo pro psy a kočky, jsme...

Posted by Prima Mazlíček on Sunday, September 20, 2020

Tagy: