Dosud nezveřejněné fotografie Karla Gotta. Jak vypadaly poslední Mistrovy Vánoce?

Ivana Gottová odtajnila dosud nezveřejněné fotografie z posledních Vánoc s Karlem Gottem. Ty legendární zpěvák oslavil se svou manželkou a dvěma dcerami v roubené chatě v Doubici. Ze snímků pořízených v prosinci roku 2018 je patrné, že si rodina vánoční svátky užila. Gottová si pro fanoušky připravila ještě jedno překvapení v podobě soutěže.

Poslední Vánoce Karla Gotta probíhaly v Doubici na rozhraní Lužických hor a Národního parku České Švýcarsko. V chalupě se během vánočních svátků sešli všichni příbuzní. Redakce CNN Prima NEWS má k dispozici snímky ze Štědrého dne.

Na nich je Mistr v dobré náladě po boku své manželky Ivany a dvou dcer – Charlotte Elly a Nelly Sofie. Děvčatům je dnes již 15 a 13 let. Na Štědrý den z roku 2018 prý nechyběla procházka po lese, kapr s bramborovým salátem ani rozbalování dárků. Gott zemřel o necelý rok později, konkrétně 1. října 2019.

Kromě fotek si Ivana Gottová pro fanoušky svého zesnulého manžela připravila další překvapení. Ti na CNN Prima NEWS mohou ZDE soutěžit o zpěvákovu autobiografickou knihu Má cesta za štěstím, kterou dostanou i s věnováním a dalším překvapením Gottovy ženy.

Ivana zveřejnila i Mistrovu další fotku

„Milí Karlovi příznivci, přeji vám krásnou a pohodovou třetí adventní neděli a připojuji jednu zimní fotku z chalupy z roku 2018 s krátkou vzpomínkou,“ napsala v příspěvku na Instagramu Ivana Gottová minulý týden. Na fotografii, která připomíná obrazy Josefa Lady, sedí Mistr na saních, v ruce má dýmku a pozoruje své dcery, jak staví sněhuláka.

Pod fotkou se okamžitě objevilo množství děkovných komentářů a přání. „Moc děkuju, je to opravdu milá vzpomínka, která zůstane stále živá,“ napsala například fanynka ze Slovenska. „Krásné a velmi dojemné. Moc děkujeme za krásnou vzpomínku,“ přidala se další.

Tagy: