Karel Gott, jak ho neznáte. Ivana zveřejnila Mistrovu fotku s dýmkou a sněhulákem

Ivana Gottová zveřejnila novou fotografii Karla

Gottová vzpomíná na Gotta

Ivana Gottová potěšila všechny Karlovy fanoušky nově zveřejněnou fotografií. Ta zachycuje Mistra na chalupě, jak se svými dcerami staví sněhuláka. Vdova po zpěvákovi přidala i vysvětlení, jak „Ladovský“ snímek vznikl. Lidé neskrývají dojetí.

„Milí Karlovi příznivci, přeji vám krásnou a pohodovou třetí adventní neděli a připojuji jednu zimní fotku z chalupy z roku 2018 s krátkou vzpomínkou,“ napsala v příspěvku Ivana Gottová. Na fotografii, která připomíná obrazy Josefa Lady, sedí Mistr na saních, v ruce má dýmku a pozoruje své dcery, jak staví sněhuláka.

Právě Ladovy malby měl Karel podle Ivany od dětství v oblibě. „Proto ho napadlo, že by to mohla být jedna ze scén do jeho dokumentu Karel a zajel si pro tento účel vypůjčit do jednoho nedalekého antiku starodávnou dýmku. Přál si vypadat jako jedna z postav na obrázcích Josefa Lady,“ pokračovala Ivana s tím, že scéna se do dokumentu nakonec nevešla, a tak chtěla fotkou alespoň potěšit fanoušky. „Opatrujte se a hlavně buďte všichni zdraví,“ popřála nakonec.

Pod fotkou se okamžitě objevilo množství děkovných komentářů a přání. Moc děkuju, je to opravdu milá vzpomínka, která zůstane stále živá,“ napsala například fanynka ze Slovenska. „Krásné a velmi dojemné. Moc děkujeme za krásnou vzpomínku,“ přidala se další.

Tagy: