Střelba v Teplicích: Bitka před nočním podnikem se zvrhla. Frajera sebrali, popsal svědek

Ke scéně jako z filmu vyjížděli v sobotu nad ránem tepličtí policisté. Na chodníku před jedním z nočních podniků se do sebe pustila skupinka několika mužů. Ti se mezi sebou nejprve strkali, následně se ale ozval i výstřel.

„Před 2. hodinou ranní vyjížděli tepličtí policisté na Masarykovu třídu. Před jedním z podniků se měly vzájemně napadat dvě skupiny osob. Jeden z účastníků měl vystřelit z plynové pistole. Vlivem výstřelu nebyl nikdo zraněn. Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví,“ popsal incident mluvčí teplických policistů Václav Krieger.

ČTĚTE TAKÉ: Záběry střelby na Opavsku. Mohla fenka Dixie žít? Myslivci zhodnotili fatální omyl kolegy

Vedle pistole pak jeden z mužů použil i dlouhý kus dřeva, kterým se snažil udeřit dalšího z přítomných. To se mu ale nepovedlo. Poté již na místo přijeli policisté. Celý incident natočil z jednoho z domů svědek, který jej poté umístil na sociální sítě. „Přijelo ještě víc policistů. A pak ještě víc. Frajera sebrali. A pak všichni, kolektivně, dělali světlušky a hledali. Asi nábojnici. Pak technici fotili,“ popsal na Twitteru situaci a doplnil, že policie bude mít ve vyšetřování jasno. Svědků bylo na místě víc než dost.

Tagy: