Důkaz o existenci UFO? Pilot letounu natočil na obloze zářivý předmět

Pilot pákistánských mezinárodních aerolinek (PIA) při sobotním vnitrostátním letu zachytil na obloze záběry silně zářivého předmětu. Tvrdí, že šlo o neidentifikovaný létající objekt (UFO), píše web geo.tv.

Podle svědků pilot UFO viděl poblíž města Rahim Yar Khan v provincii Paňdžáb při pravidelném letu do Láhauru z Karáčí. Mluvčí PIA novinářům sdělil, že onen neidentifikovatelný předmět spatřil 23. ledna kolem 16:00.

„UFO bylo extrémně zářivé i přes to, že bylo denní světlo,“ uvedl podle zdrojů Geo.tv pilot. Zaznamenat natolik jasný předmět během dne je prý velmi neobvyklé.

Podle pilota se nejednalo o planetu, ale mohlo jít o „vesmírnou stanici“ nebo „umělou planetu“ poblíž Země.

Objekt vidělo více lidí

Zářící předmět zahlédlo také několik obyvatel města, kteří si UFO natočili na telefon. Videa se následně rozšířila i po sociálních sítích.

Nelze přesně říct, zda se skutečně jednalo o UFO, pilot ale pozorování okamžitě nahlásil zpět na velín, dodal mluvčí PIA.

„Je příliš brzy na to říct, o jaký objekt šlo. Vlastně to možná nebudeme nikdy schopni říct. Nicméně něco bylo spatřeno a nahlášeno v souladu s požadovaným protokolem,“ uvedl mluvčí.

Tagy: