Zápasník MMA Patrik Kincl měl vážnou nehodu cestou z turnaje. Automobil skončil na střeše

Přední český zápasník MMA Patrik Kincl v neděli cestou do Česka z německého Frankfurtu nad Mohanem vážně havaroval. Automobil skončil na střeše v příkopu. Ve voze cestoval se svojí manželkou. Oba vyvázli bez vážnějších zranění, uvedl Kincl na svých sociálních sítích. Kincl v sobotu ve Frankfurtu prohrál titulový zápas o mistra středně těžké váhy organizace Oktagon s tureckým bojovníkem Kerimem Engizekem.

„Po X hodinách cesty v opravdu nepříjemné atmosféře se mi během pár vteřin podařilo celkem slušně vyvětrat. Nejen v autě, ale i v hlavě,“ uvedl Kincl na Instagramu.

ČTĚTE DÁLE: Překvapení v Oktagonu. Kincl se neubránil kopům Engizeka a přišel o titul, padl divácký rekord

Nehoda se stala nedaleko Plzně, upřesnil bojovník v pondělí ve svém vyjádření na YouTube. Příčinou nehody mohla být mokrá vozovka. „Snažil jsem se to nasměrovat směrem ke krajnici, ale chytnul jsem příkop,“ pokračoval v popisu havárie.

Otřesený zápasník využil k přivolání pomoci systému SOS, který měl zabudovaný ve svém voze.  „Kolečko IZS je parádně namazaný stroj. Člověk je zase o něco pyšnější na tu naši zem,“ dodal bijec.

S vozem to však dopadlo hůř. „Auto je na odpis,“ konstatoval Kincl. Manželka Pavla skončila v péči nemocničních lékařů. Její stav by ale neměl být podle Kincla nijak vážný.

Z nehody vyvázl jako zázrakem bez větších šrámů. „Člověk si uvědomí, že na nějakém sportovním pásu nakonec nezáleží,“ uzavřel jeden z nejlepších českých bojovníků MMA.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dohra nehody při rallye na Berounsku. Policie prověřuje těžké ublížení na zdraví z nedbalosti

Tagy:
box dopravní nehoda autonehoda MMA střecha Frankfurt nad Mohanem sport bojová umění Patrik Kincl sportovní disciplína katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události