Eva Burešová ze Slunečné natáčela videoklip se synem: Jsem dojatá, dopadlo to krásně

Hvězda Slunečné Eva Burešová natáčela videoklip k nové písničce, kterou věnovala svému synovi Nathanielovi. Inspiraci našla herečka a zpěvačka ve své oblíbené knížce Malý princ. Parťáka před kamerou jí nemohl dělat nikdo jiný než její čtyřletý syn.

Natočit klip pomohl Burešové muzikant Václav Noid Bárta, který se postaral o hudbu a režii klipu. „Vím, že Vašek všechny klipy, které točí, dělá dokonale a umělecky. Nečekala jsem ale, že to bude tak nádherné. Viděla jsem pár náhledů a moc se těším na výsledek,“ svěřila se herečka.

Klip natáčeli v planetáriu a botanické zahradě v pražské Troji. „Celé jsem to nechala čistě na Vaškovi. Známe se dlouho a vím, že je to sázka na jistotu,“ řekla. „S mou partnerkou Eliškou, která napsala text, Evu známe. Víme, co se jí líbí a že jí Nathánek připomíná Malého prince. Eliška jasně zvolila tohle téma a já jsem věděl, jaká hudba se jí bude líbit. Však už jsem jí napsal snad pět písniček a natočil dva klipy,“ uvedl Bárta.

Zpěvačka tak nemluvila vůbec do ničeho –⁠ ani do kostýmů, ani do lokace. „Trefili se naprosto do všeho, nebylo potřeba nic vymýšlet. Když jsem tu písničku od Vaška dostala, tak jsem si ji nedokázala poslechnout celou. Rozbrečela mě a musela jsem si to dávkovat,“ přiznává Eva, která si ji první den pustila snad tisíckrát. Zamilovala se prý okamžitě.

O tom, že se syn Nathaniel v klipu objeví, byla herečka přesvědčená, jen nevěděla, jak do toho. „Chtěla jsem, aby to bylo přirozené, ale mělo to i určitou mystiku. Nakonec to dopadlo tak, že tam občas někde proběhne a musím říct, že se mu to moc líbilo. Bála jsem se, to přiznávám, ale dopadlo to kouzelně a krásně,“ popsala Burešová.

V trojské Botanické zahradě byl malý herec jako doma a všechny okouzloval. „Dostal lišku a čepičku a pobíhal po celé zahradě. Musím říct, že ho to docela unavilo a já byla neustále dojatá.“ Eva je na syna pyšná a je pyšná i na to, že mu mohla věnovat písničku, která může být třeba i ukolébavkou pro malé děti.

Klip bude vydán v následujícím týdnu.

Tagy: