Perkausová se vrátila na obrazovky. Prozradila, jak snášela 14 dní v izolaci s přítelem

Sexy moderátorka Eva Perkausová uvízla na tropickém ostově.

Moderátorka Eva Perkausová se po delší přestávce vrací zpět na televizní obrazovky. Po boku Romana Šebrleho v Hlavních zprávách usedla už v pondělí večer. Krásná moderátorka strávila o dva týdny déle na Maledivách, kde s partnerem uvízla kvůli pozitivnímu testu na koronavirus. Z dovolené v ráji se rázem stala dlouhá povinná izolace na hotelovém pokoji.

„Všichni jste mi strašně chyběli, i diváci u televizních obrazovek. Bylo to dlouhé,“ řekla Perkausová, která jen srší nadšením, že je z tropického ráje zase zpět doma.

„Den před odjezdem z dovolené vyšel partnerovi pozitivní test na koronavirus a uzavřeli nás v hotelu na 14 dní do karantény,“ připomněla moderátorka, které od fanoušků chodily dotazy, proč se nenechali otestovat znovu. „To jsme se samozřejmě na vlastní náklady snažili udělat, ale ta možnost na Maledivách není,“ vysvětlila.

Dříve než za 14 dnů není podle ní na Maledivách test na koronavirus možný. „Takže jste jednoduše odkázaní na čtrnáctidenní karanténu a hotovo,“ pokračovala Perkausová, která se tak najednou ocitla s partnerem mezi čtyřmi stěnami na dlouhé dva týdny.

„Byla to zkouška, být zavření v jedné místnosti a 14 dnů v kuse. Nám to ale spolu svědčí víc, než když spolu nejsme,“ prozradila moderátorka. „Pohádali jsme se jenom párkrát,“ dodal s úsměvem její přítel, podnikatel Ivan Hecko.

Ponorka u nich ale nenastala, přestože se několikrát pohádali. „U nás jsou většinou ty hádky jako plamen. Najednou hoří, hoří a za pět minut je to zase všechno zažehnáno. U nás jsou vlastně hádky asi na denním pořádku,“ přiznala krásná blondýnka.

Láska prochází žaludkem

Dalo by se tedy říct, že hádky jsou kořením jejich společného života. Partner moderátorky to ale vidí jinak. „To je spíš koření Evičky,“ řekl Hecko. Oba se tomu ale od ucha k uchu zasmáli, protože jejich vztah očividně funguje skvěle.

Jistě k tomu přispívá i fakt, že Hecko velice rád vaří. Říká se totiž, že láska prochází žaludkem, a tak si přítelkyni pěkně vykrmuje. „Když už něco dělám, tak něco pořádného a s masem,“ potvrdil Hecko, který zároveň prozradil, že i Eva je šikovná v kuchyni. „Vaří, peče a už ji občas musím brzdit, protože jsem měl před měsícem 105 kilo,“ pokračoval.

Perkausová pak upřesnila, že raději vaří rychlá jídla, kdežto Ivan se stará převážně o masité pokrmy. „Je to třeba jehně, steaky a k tomu dělá ještě přílohy. Takže on je specialista na maso a u nás naštěstí jíme většinou maso. No a ten zbytek už si přebírám já,“ vysvětlila s úsměvem moderátorka, kterou nyní už budeme pravidelně vídat v Hlavních zprávách na CNN Prima NEWS a na Primě.

Tagy: