Evropa jde na západ, až skončí v KLDR. Menšiny dnes utlačují většinu, říká Krása

Divoká karta (1001)

Evropa jde tak na západ, až skončí v Severní Koreji. V předvolebním pořadu CNN Prima NEWS Divoká karta to řekl Václav Krása, třetí na kandidátce koalice Trikolóra–Svobodní–Soukromníci ve Středočeském kraji. Je také toho názoru, že menšina diktuje většině.

Trikolóra si v předvolebních průzkumech dvakrát dobře nevede. Podle Krásy toho ale hnutí pro dostání do Poslanecké sněmovny dělá dost. „Průzkumům úplně nevěřím. Možná tu jsou i síly, které nám hodně nepřejí. Jsme jiní v tom, že zcela jasně a nahlas říkáme, že nechceme různé trendy, které jdou k nám z Evropy,“ má jasno Krása.

„Obávám se, že Evropa jde pořád na západ, až skončí v Severní Koreji. Preference menšin před většinou je dneska tak silná, že většina je dneska utlačovanou skupinou lidí, které menšina nutí nesmysly o pohlavích, manželstvích, apod. Proto jsem i šel do politiky,“ pokračoval Krása, který tím mimo jiné narážel například na manželství homosexuálů.

Podle Krásy nemůžeme podobným názorům podléhat, protože hrozí rozpad společnosti. „Dnes to vidíme na útocích proti standardní rodině tak, jak ji všichni známe po tisíciletí. Útoky proti rodině jsou cílené a mají rozbít společnost,“ dodal.

Krása je předsedou Národní rady osob se zdravotním postižením ČR, poslancem už byl v letech 1993 až 2002, kdy byl členem ODS a Unie svobody.

Tagy: