Marka Lamboru zatkne v seriálu Slunečná policie. Za vraždu

Slunečná (66): Jankovo zatčení

V seriálu Slunečná dojde k zásadnímu zvratu, kdy Marka Lamboru zatkne policie za vraždu. Přesněji za spoluúčast u vraždy, kterou má mít na svědomí jeho seriálový otec John Linhart v podání Maroše Kramára. Podívejte se na exkluzivní ukázku z úterní epizody Slunečné, kterou můžete sledovat na Primě od 20:15 nebo už teď on-line v exkluzivní předpremiéře v iPrima Videopůjčovně.

Na statku Slunečná a celkově ve vsi Slunečná jsou v poslední době všichni na trní. Janek Linhart (Marek Lambora) totiž do malé vísky přivedl jisté mafiánské móresy. Nebo jsou o tom minimálně všichni přesvědčeni a Jankovi se nedaří očistit své jméno. Jeho otec, známý podnikatel John Linhart, navíc toho času sedí ve vězení kvůli údajné vraždě konkurenčního podnikatele Košuta.

Týna Jankovi nevěří

Janek se snaží přesvědčit policii, ale hlavně lásku svého života Týnu Popelkovou, že veškerá obvinění vedoucí k němu i jeho otci jsou falešná. Moc se mu to ale nedaří, Košut je stále nezvěstný, John ve vazbě a na Janka se blíží další pohroma v podobě policistů směřujících přímo na statek, kde ho zastihnou s „klepety v ruce“ ve společnosti Týny. To jí moc radost neudělá.

Jak to s Jankem Linhartem dopadne, podaří se mu své jméno očistit? A pokud ano, jak bude nést to, že mu nikdo nevěřil?

To sledujte v úterý od 20:15 na Primě v další epizodě seriálu Slunečná, kterou můžete sledovat také online v předpremiérách v iPrima Videopůjčovně.

Tagy: