Exmanžel Britney Spearsové skandoval za Trumpa před Kapitolem. Lůza, řekl Biden

Bývalý manžel popové princezny Britney Spearsové se účastnil nepokojů před Kapitolem. Na sociálních sítích sdílel fotografii a video a vyjádřil podporu končícímu prezidentovi Donaldovi Trumpovi. Mezi tím američtí zákonodárci rezignují ze svých funkcí, zvažuje se odvolání Trumpa a nově zvolený prezident prohlásil, že ti, kteří pustošili Kapitol, jsou lůza.

Při nepokojích zemřelo pět lidí a už i republikáni tvrdí, že prezident Trump je nezvladatelný. Zákonodárci volají po zastavení řádění současného prezidenta, někteří jsou i pro jeho odvolání. Sociální sítě Facebook a Instagram už na prezidentovy postoje reagovaly tím, že jeho příspěvky zablokovaly. Podle Bidena pustošila Kapitol lůza.

Jedním z protestujících byl i bývalý manžel zpěvačky Britney Spearsové Jason Allen Alexander, který se svojí účastí na demonstraci před Kapitolem chlubil na sociálních sítích. Přijal výzvu současného prezidenta, který pochod svých příznivců ke Kongresu svolal.

Allen si nasadil zimní čepici s nápisem Trump 45 a vyrazil do ulic Washingtonu směrem ke Kapitolu. Podle zahraničních médií ale není známé, jestli byl ex Spearsové jedním z těch, kteří zaútočili přímo na budovu Kapitolu.

Dříve protestoval i proti nošení roušek během pandemie. „Nenosím roušku, protože neposlouchám tyranské rozkazy, o kterých se nehlasovalo ve spravedlivých volbách,“ vyjádřil se tenkrát Allen.

Britney Spearsová chtěla jen vědět, jaké je to být vdaná

Jason Allen Alexander podporoval také hnutí za svou ex #FreeBritney a bojoval za její osvobození z nuceného opatrovnictví, které má otec popové hvězdy kvůli jejímu duševnímu zdraví.

Jason a Britney přitom byli manželé pouhých 55 hodin, než bylo na popud zpěvaččiny rodiny a manažera manželství anulováno. Kamarádi z dětství se vzali 3. ledna 2004 v kapli v Las Vegas a 5. ledna už byli zase svobodní. Sparsová v jednom televizním pořadu uvedla vše na pravou míru. „Upřímně, chtěla jsem vědět, jaké je to být vdaná.“

Tagy:
demonstrace Instagram Facebook manželé Kongres Joe Biden sociální síť protesty Donald Trump Kapitol Jason Allen Alexander Britney Spears Kapitol Spojených států amerických Washington, D.C. Britney Spearsová