Modelku našli mrtvou týden po rozchodu s fotbalovou hvězdou. Zůstal po ní malý syn

Bývalá přítelkyně německého fotbalisty Jeromeho Boatenga týden po jejich rozchodu zřejmě spáchala sebevraždu. Polská modelka Kasia Lenhardtová byla nalezena mrtvá v den šestých narozenin jejího syna. „Doufám, že pravda vyjde najevo,“ řekla po smrti modelky její kamarádka.

Pětadvacetiletá polská modelka, která se proslavila v televizní show Germany’s Next Topmodel byla nalezena v jejím luxusním berlínském bytě mrtvá jen týden po rozchodu s německým fotbalistou Jeromem Boatengem. Podle policie, která tělo Kasii Lenhardtové našla, není ze zapříčinění její smrti nikdo podezřelý a pravděpodobně se jedná o sebevraždu.

Kamarádka Lenhardtové sdělila webu MailOnline, že v tragické úterý měl její syn Noah šesté narozeniny. Se svojí matkou v den její smrti doma nebyl. „Kasia byla doma sama. Její příbuzný zavolal policii, protože se s ní nemohl nikdo spojit a začali mít o ni strach,“ řekla modelčina kamarádka.

Podle ní byla Kasia také velmi rozrušená z toho, co o ní její ex Jerome řekl v jednom rozhovoru. „Přiznal, že jejich vztah skončil a řekl o ní opravdu ošklivé věci. Rozčílilo ji to,“ dodala kamarádka Lenhardtové.

Dramatický rozchod hvězdy Bayernu a polské modelky probíhal i přes příspěvky na sociálních sítích. Rozešli se 2. února po patnáctiměsíčním vztahu. Boateng Kasiu obvinil ze zničení vztahu s jeho předchozí partnerkou Rebeccou a rodinou před tím, než spolu začali randit. Modelka měla dokonce prý fotbalistu vydírat, aby s ní zůstal.

Nechala si vytetovat fotbalistovo jméno

Podle deníku The Sun Boatengova dřívější ex, Rebecca Silvera, zveřejnila i hlasové nahrávky zpráv od polské modelky, a to v německé televizi RTL. Zprávy od Kasii označila za manipulativní. „Kasia zničila moji rodinu pro vlastní prospěch,“ řekla Rebecca zpravodajskému kanálu.

Kasia zaslepená láskou k Boatngovi si dokonce během jejich vztahu nechala vytetovat jeho křestní jméno. To, co o ní Jerome po rozchodu řekl, si ale nechtěla nechat líbit a označila ho za ďábla. Slíbila, že až se z rozchodu trochu vzpamatuje, promluví a bude se bránit. Jen pár hodin před smrtí na Instagram nahrála fotografii, u které psala o nové kapitole jejího života.

„Doufám, že pravda vyjde najevo. Vím, jak moc jsi si to přála,“ napsala ke společné fotografii na Instagramu další její kamarádka modelka Sara Kulka, která smrt Lenhardtové potvrdila jako jedna z prvních.

Tagy:
smrt Instagram sebevražda vztah fotbalista Bavorsko modelka Kasia Lenhardt Jerome Boateng Jérôme Boateng Kasia Lenhardtová