Fanoušci Baníku se porvali v Kodani. Výtržníci házeli na policisty jízdní kola

Fotbaloví fanoušci FC Kodaň na tribunách během kvalifikačního utkání UEFA Conference League mezi FC Kodaň a Baník Ostrava v Parkenu v Kodani.

Fanouškovská bitka v Kodani

Střety mezi českými a dánskými fanoušky vypukly ve středu večer v dánské metropoli po zápase 3. předkola fotbalové Konferenční ligy mezi FC Kodaň a Baníkem Ostrava. Informovala o tom dánská veřejnoprávní rozhlasová stanice DR, podle níž policie zasahovala při incidentech obušky.

„Fanoušci FCK a čeští fanoušci se spolu snažili bojovat, takže musela zakročit policie,“ citoval server DR policistu Stefana Ladebyho. K potyčkám došlo kolem stadionu Parken ve čtvrti Østerbro v Kodani. Výtržníci na policisty házeli mimo jiné jízdní kola, policie proti nim použila obušky. Podle Ladebyho ale nikdo nebyl zraněn ani zadržen.

ČTĚTE TAKÉ: Rodina migranta, který pobodal lidi ve Stuttgartu, spáchala už 110 zločinů. Místní politici zuří

Server Presse-fotos.dk nicméně uvedl, že jeden člověk utrpěl při střetech vážné zranění a byl převezen do nemocnice.

Fotbalisté Ostravy zápas na hřišti soupeře prohráli 0:1 gólem v první minutě nastavení. Odveta je na programu příští čtvrtek.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Onanista v metru potřísnil spermatem 15letou dívku a utekl. Policie žádá veřejnost o pomoc

Tagy:
policie jízdní kolo fotbal sport FC Baník Ostrava FC København Parken trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva sportovní disciplína