Onanista v metru: Potřísnil spermatem 15letou dívku a utekl. Policie žádá veřejnost o pomoc

Policie pátrá po muži, který byl přítomen nechutnému incidentu.

Muž v Praze onanoval před nezletilou dívkou

Neznámý muž masturboval koncem června před zraky veřejnosti na nástupišti stanice metra Muzeum v Praze. Po vyvrcholení potřísnil svým spermatem 15letou dívku, která zrovna čekala na přijíždějící soupravu. Vystrašená dívka z místa ihned utekla. V souvislosti s případem pátrají pražští kriminalisté po neznámém muži, kterého zachytily bezpečnostní kamery.

Incident se odehrál krátce po jedné hodině odpoledne. „Poškozená si z prvopočátku mužova jednání vůbec nevšímala,“ popsal pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Richard Hrdina. „Teprve ve chvíli, kdy byla potřísněná spermatem v oblasti ruky a nohy, se proti němu otočila. Muž si právě zapínal poklopec od kalhot,“ dodal Hrdina.

ČTĚTE DÁLE: Muž si v pražské tramvaji rozepl poklopec a začal onanovat. Žena ho stihla vyfotit

Dívka se následně schovala v právě přijíždějící soupravě metra. Muž mezitím zmizel neznámo kam. Vyšetřovatelům se podařilo zajistit záběry z kamerového systému, které událost zaznamenaly. Pachateli hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Zároveň pátrají po muži, jenž byl podle záběrů v bezprostřední blízkosti celého incidentu. „Muž by mohl poskytnout velmi důležité informace k objasnění celého případu,“ uvedl mluvčí. „Zvláštní na tomto muži je také to, že si převlékl tričko a nasadil si dioptrické brýle,“ upřesnil popis muže Hrdina.

V létě jsou případy veřejného sebeuspokojování častější

Jak pro CNN Prima NEWS uvedl přední český sexuolog Petr Weiss, v letních měsících jsou případy veřejného sebeuspokojování častější. „V létě je samozřejmě teplo. Z toho důvodu nehrozí, že by exhibicionista přišel mrazem o svůj penis,“ upřesnil Weiss.

Podle Weisse je také důležité rozlišovat mezi exhibicionisty a sexuálními agresory. „Pokud masturbující jedinec nenavazuje kontakt s objektem, ale pouze ho vzrušuje prezentace genitálu před anonymními ženskými objekty, pak jde o pravého exhibicionistu,“ uvedl Weiss. „Naopak pokud by zkracoval vzdálenost k objektu, případně by navazoval komunikaci s ženou – objektem, v takovém případě jde pravděpodobně o sexuálního agresora,“ vysvětlil sexuolog.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Muž hodinu a půl onanoval v recepci pražského hotelu. Pak si utřel pot z čela a odešel

Tagy:
policie masturbace CNN Prima NEWS metro napadení Praha trestná činnost sperma Petr Weiss trestná činnost, právo a spravedlnost sexuální trestné činy