Kritik dostál slovu a vytetoval si Rulíkův podpis. Pochlubil se snímky, týmu poděkoval

Fanoušek dostál svého slova a nechal si vytetovat podpis Rulíka.

Český hokejový tým vybojoval po 14 letech zlato na MS

Fanoušek Pavel Řepa byl vůči nominaci české hokejové reprezentace před světovým šampionátem značně skeptický. V reakci pak napsal, že pokud Češi vyhrají mistrovství světa, nechá si vytetovat podpis kouče Radima Rulíka. Ke svým slovům se po triumfu českého týmu postavil čelem a svůj závazek splnil. Redakci CNN Prima NEWS exkluzivně zaslal fotografie nového tetování a poděkoval hokejistům za vítězství.

Pokud získáme medaili, vytetuju si jméno trenéra Radima Rulíka na lopatku. Tak zněl slib, který dal začátkem května skeptický hokejový fanoušek při pohledu na nominaci českého hokejového výběru.

ČTĚTE TAKÉ: Hokejisté by za zlato měli dostat miliony. Před 14 lety byla euforie větší, říká Vampola

To, co se mu tehdy zdálo být nemožné, se ovšem stalo skutečností. Češi totiž na domácím šampionátu v neděli 26. května slavili a z finálového zápasu si odnesli zlato. Své slovo fanoušek Pavel Řepa dodržel.

Od týmu si vyžádal Rulíkův vzorový podpis, který si nechal vytetovat. Odpověď mu přišla od oficiálního účtu českého hokeje. Žádost účet přesdílel s jednoduchou odpovědí: „OK.“

Nyní se už Řepa pyšní novým tetováním. „Pocity jsou skvělé, tetování bylo provedeno naprosto profesionálně. A ještě jednou děkuju za vítězství na domácím mistrovství světa,“ řekl pro CNN Prima NEWS fanoušek, který je na mistry světa patřičně hrdý.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Petr Pavel přijal na Pražském hradě české hokejisty. Hadamczik mu dal zlatou medaili

Tagy:
hokej fanoušek fanoušci Radim Rulík MS v hokeji 2024 Pavel Řepa