Odsoudil Rulíka k neúspěchu, teď si nechá vytetovat jeho jméno. Skeptický fanoušek drží slovo

Trenér českého hokejového výběru Radim Rulík.

Český hokejový tým vybojoval po 14 letech zlato na MS

Pokud získáme medaili, vytetuju si jméno trenéra Radima Rulíka na lopatku. Tak zněl slib, který dal začátkem května skeptický hokejový fanoušek při pohledu na nominaci českého hokejového výběru. To, co se tehdy zdálo být nemožné, se však stalo skutečností a Češi na domácím šampionátu v neděli 26. května slavili s nejcennějšími kovy na krku. Své slovo fanoušek drží a po týmu žádá Rulíkův vzorový podpis, který si nechá vytetovat. A odpověď přišla i od oficiálního účtu českého hokeje. A je stručná: OK.

V neděli 5. května uzavřel Pavel Řepa na sociálních sítích zajímavou sázku. „Jestli uděláme medaili, tak si vytetuju jméno Rulíka na lopatku. To je nominace, ty vole,“ napsal na sociální síti X. S jednotlivými odehranými zápasy se však postupně začalo ukazovat, že výběr Radima Rulíka má chuť domácí publikum odměnit vytouženou medailí, ideálně tou nejcennější.

ČTĚTE TAKÉ: Prezident Pavel přijme ve čtvrtek české hokejisty na Pražském hradě. Přinesli nové Nagano, řekl

Po zápase s USA ve čtvrtfinále bylo jasné, že bez ohledu na výsledek konečného utkání se Švýcary, vyjde sázka ve fanouškův neprospěch. A vědom si toho byl i oficiální účet českého hokeje. „Čekáme,“ vzkázal Řepovi.

Ten své slovo dodržel a v pondělí dopoledne poslal mistrům jednoduchou žádost. „Tímto tweetem žádám Český hokej o vzorový podpis pana Rulíka k poháru mistrů světa, který bude sloužit k potetování mé lopatky. Chápu, že pan trenér je plný dojmů z oslav, takže na to nebude mít moc čas, ale zkusím to,“ napsal.

Uznání se mu dostalo od dalších uživatelů. „Fanoušek, který nevěřil v medaili. Borec, který se ozval po zlatu,“ uvedl jeden z nich. „Cením, že se k tomu stavíš čelem,“ napsal další. S humorem sobě vlastním Řepa odvětil: „Lopatkama čelem.“ Někteří dříve skeptickému fanouškovi vyčetli, že zapomněl na dobré vychování a nepřipsal slova jako prosím a děkuji. I za to se Řepa omluvil.

„V návalu emocí jsem zapomněl na dobré mravy... omlouvám se. Moc na Twitter nepíšu a když už tak,“ dodal s jasným odkazem na svou sázku. Reakce oficiálního účtu českého hokeje na sebe nenechala dlouho čekat. Žádost přesdílela s jednoduchou odpovědí: „OK.“ Kdy k předání podpisu a finální realizaci tetování dojde, není jasné. Lze však předpokládat, že výsledek fanoušek nakonec zveřejní na sociálních sítích.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Hokejista Vondrka okomentoval šampionát a české zlato

Tagy:
sociální sítě tetování medaile hokejista sázka sociální síť šampionát trenér hokej Radim Rulík Mistrovství světa v ledním hokeji MS v hokeji 2024